Butiksstädning

När en butik är fräsch och välstädad ger den ett mer professionellt intryck och fokus hamnar på varor och produkter. Kunderna får en förbättrad helhetsupplevelse och personalens trivsel ökar. Vi på Maries Puts & Städ erbjuder skräddarsydd butiksstädning för just din butik eller affär. Du väljer själv hur ofta och i vilken omfattning det behöver städas. Skicka en förfrågan om butiksstädning och få prisuppgifter för din butik redan idag!

 

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

loading

Butiksstädning i Stockholm
- Hur fungerar det?

Ingen butik är den andra lik och därför anpassar vi på Maries Puts & Städ butiksstädningen efter just dina behov och lokalens utformning. Alla hyllor, montrar, diskar och kassor rengörs och du får en inbjudande butik där kunderna trivs och arbetsmiljön förbättras. Vi rengör och polerar dina golv, städar rulltrappor och utför det som behövs i din butikslokal. Ring oss så berättar vi mer och tar fram ett skräddarsytt städprogram för just din butik eller affär!

Maries Puts & Städ är ett familjeföretag med mer än 250 anställda och över 25 års erfarenhet av städning i hela Stockholmsområdet. Självklart är våra medarbetare välutbildade, försäkrade, har avtalsenliga löner och kollektivavtal. Välkommen med din förfrågan!

" Måste bara tala om hur nöjda vi är med städningen och jag har lovat att maila från företagsledningen hos oss och …"  Karla Låsservice AB

" Proffsigt genomförd storstädning och golvvård. Maries puts och städ visade en bra flexibilitet i sitt åtagande för …"  B. von Gerber - SelfHelpGruppen AB

" Vill tacka för noggrant och väl utförd städ, samt trevlig städpersonal. "  Aleris Omsorg AB