Diamantpolering/golv

Diamantpolering polerar dina stengolv till ett skinande rent resultat med en exklusiv känsla lokalerna. Diamantpolering av golv är ett miljövänligt alternativ med ett effektivt resultat av hög glans. Skicka en förfrågan och få prisuppgifter som passar just dig och dina lokaler!

 

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

loading

Stenpolering i Stockholm

Vad är stenpolering? 
Vi använder en metod kallad Diamantpolering som polerar dina stenytor till ett resultat med den där lilla extra exklusiva känslan. Nytt liv helt enkelt! Diamantpolering består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter. Ytan bearbetas mekaniskt med vatten och ytliga repor poleras bort. Våra metoder är skonsamma för miljön I stort sett används endast vatten och stensåpa , jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier.

Även mindre uppdrag 
Har du fläckar på en stenyta (mindre än 20 % av ytan) då är det bara att beställa vår fläckborttagning/skadehanterings tjänst. Då kommer vi endast använda diamantpolering där det är behövs.

Så skyddar du stenen efter behandlingen
Med diamantpolering sluter vi porerna på stenen så att varken vatten eller smuts tränger igenom, du får ett naturligt skydd på stenytan!

Möjlighet till underhåll med miniprispaket 
Har du nytt golv eller just fått diamantpolering och vill behålla resultatet år efter år. Då rekommenderar vi vår underhållstjänst som är 50 % lägre än grundpriset.

Du väljer själv slutresultatet – glansigt eller matt 
Vi kan diamant polera en matt yta så att det blir glansig eller tvärtom, allt efter dina önskemål!

Enkelt och lätt att beställa och få utfört 
Vi tillhandahåller all utrustning och behöver endast tillgång till elektricitet och vatten. Noggrant skydd av övriga ytor Vi täcker och skyddar andra ytor med noggrannhet.

Övrig information 
Det underlättar alltid bokningen om vi får en eller flera bilder på ytan som ska vårdas. Du kan enkelt mejla dina bilder till oss innan uppdraget.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av att veta mer eller boka en polering av dina stengolv? Hör av dig till oss mail foretag@maries.se eller telefon
08-86 18 17.

" Proffsigt genomförd storstädning och golvvård. Maries puts och städ visade en bra flexibilitet i sitt åtagande för …"  B. von Gerber - SelfHelpGruppen AB

" Måste bara tala om hur nöjda vi är med städningen och jag har lovat att maila från företagsledningen hos oss och …"  Karla Låsservice AB

" Vill tacka för noggrant och väl utförd städ, samt trevlig städpersonal. "  Aleris Omsorg AB

Blir golven hala?

Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.

Kan man polera golven hur ofta som helst eller slits stenen bort?

Stengolv kan poleras med Twister många gånger då man inte slipar bort något nämnvärt ytskikt.

Ingår städmaterialet?

Här kan ni se om städmaterial ingår i tjänsten ni beställt. Ingår städmaterialet?

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan. Gå till reklamationsformuläret »

 

 

" Proffsigt genomförd storstädning och golvvård. Maries puts och städ visade en bra flexibilitet i sitt åtagande för …"  B. von Gerber - SelfHelpGruppen AB

" Måste bara tala om hur nöjda vi är med städningen och jag har lovat att maila från företagsledningen hos oss och …"  Karla Låsservice AB

" Vill tacka för noggrant och väl utförd städ, samt trevlig städpersonal. "  Aleris Omsorg AB