Flyttstädning

Vid en företagsflytt ligger fokus på att få igång verksamheten så snart som möjligt i de nya lokalerna. Med vår tjänst flyttstädning slipper du bekymmer, sparar dyrbar tid och är säker på att dina gamla lokaler överlåts i bästa skick till den nya ägaren. Maries Puts & Städ har 25 års erfarenhet av flyttstädning av kommersiella lokaler. Låt oss ta hand om din flyttstädning och skicka en förfrågan redan nu!

 

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

loading

Tryggare flytt

Vår flyttstädning baserar sig på ett standardavtal enligt punkterna nedan för att garantera att fastighetsägaren, besiktningsmannen eller den nya ägaren blir nöjd med resultatet i samband med att lokalerna överlåts. Vi på Maries Puts & Städ har 25 års erfarenhet av flyttstädning och lämnar alltid skriftlig garanti. Flyttstädningen utförs när det passar dig och vi ser till att ha tillräckligt med personal på plats för att utföra flyttstädningen under en arbetsdag. Vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO. Givetvis är vår personal anställd på schysta villkor och vi har ansvarsförsäkring. 

Detta ingår

Kök

  • Avtorkning: Fast belysning, spisfläkt, ventilation utvändigt, skåp, lådor, besticklådor och luckor in- och utvändigt.

  • Rengöring: Ugn, värmeskåp, ugnsplåtar och galler. Spisen dras fram och det städas under och bakom. (Ej gasspis pga skaderisk).

  •  Kyl och frys rengörs utvändigt, även under och inuti om möjligt.

  • Arbetsbänkar rengörs samt under och över inklusive eventuellt kakel ovanför arbetsbänk och vitvaror utvändigt.

Badrum/toalett

  • Avtorkning: Fast belysning, badrumsskåp in- och utvändigt och rör.

  • Rengöring: Badkar, toalettstol, tvättställ, handfat, bidé, golvbrunn och ventilation utvändigt, tvättmaskin, torktumlare utvändigt, kakel, klinkers inklusive avkalkning och putsning av speglar.

Fönsterputsning

  • Putsas: Öppningsbara fönster på alla sidor. (Endast fönsterrutor som går att öppna utan risk för skada.)

  • Avtorkning: Fönsterbänkar och fönsterkarmar.

Alla rum

  • Avtorkning: Eluttag, strömbrytare, elskåp, väggar, tak samt spindelväv tas bort (om möjligt utan risk för missfärgning), dörr, dörrkarmar, garderober in- och utvändigt samt ovanpå.

  • Golv, golvlister, trösklar och element (även bakom).

" Proffsigt genomförd storstädning och golvvård. Maries puts och städ visade en bra flexibilitet i sitt åtagande för …"  B. von Gerber - SelfHelpGruppen AB

" Måste bara tala om hur nöjda vi är med städningen och jag har lovat att maila från företagsledningen hos oss och …"  Karla Låsservice AB

" Vill tacka för noggrant och väl utförd städ, samt trevlig städpersonal. "  Aleris Omsorg AB

När börjar flyttstädningen?

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en flyttstädning på en arbetsdag.

Om de nyinflyttade ska flytta in samma dag?

Vi försöker om det är möjligt att ha ett rum helt klart när de kommer, under förutsättning att vi fått information om detta. Generellt avråder vi dock starkt från att ha flyttstädning och inflyttning samma dag då vi får svårt att garantera bästa städresultat och att alla ytor blir helt städade.

Hur gör vi om vi flyttar samma dag?

Om ni flyttar samma morgon som städning sker vill vi att ni tömmer kök och badrum först så börjar vi städningen där.

Måste jag vara på plats under hela dagen för städningen?

Nej, det bestämmer ni helt själv. Det ända vi vill är att någon är där på morgonen när vi kommer och att någon kommer innan vi går därifrån och besiktar städningen.

Ingår städmaterialet?

Här kan ni se om städmaterial ingår i tjänsten ni beställt. Ingår städmaterialet?

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan. Gå till reklamationsformuläret »

 

 

" Proffsigt genomförd storstädning och golvvård. Maries puts och städ visade en bra flexibilitet i sitt åtagande för …"  B. von Gerber - SelfHelpGruppen AB

" Måste bara tala om hur nöjda vi är med städningen och jag har lovat att maila från företagsledningen hos oss och …"  Karla Låsservice AB

" Vill tacka för noggrant och väl utförd städ, samt trevlig städpersonal. "  Aleris Omsorg AB