Miljö, Kvalitet & Arbetsmiljö

Vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 samt OHSAS 18001:2007.


 

Miljöpolicy

Vi ska bedriva en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt utifrån de tekniska och ekonomiska förutsättningarna som finns.

Miljöpåverkan

Vi åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder, väljer rengöringsmedel som är skonsamma för miljön, doserar rätt, återanvänder material och källsorterar.

Information

Vi informerar om vår verksamhet, vår policy och våra tjänsters miljöpåverkan på ett öppet och objektivt sätt.

Utveckling

Vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan genom att ta del av nya rön och riktlinjer och vara lyhörda för våra kunders önskemål kring miljö och hållbarhet. Alla våra medarbetare är involverade i företagets miljöarbete och genomgår fortlöpande utbildning på området. Vi ställer också krav på att våra samarbetspartners prioriterar miljö och hållbarhet.

Lagar och förordningar

Maries Puts & Städ ska med god marginal följa lagar och förordningar inom miljöområdet.

 

Kvalitetspolicy

Att bjuda in en städfirma i sitt hem eller sin verksamhet ställer höga krav på förtroende. För att få och behålla kundernas förtroende så arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra kvaliteten på våra tjänster. Vi anser att medarbetare som är kompetenta, trivs och är motiverade är grunden för allt framgångsrikt kvalitetsarbete.

Förväntningar

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål, men också tydliga med vad våra tjänster omfattar. Allt för att våra utförda tjänster ska stämma överens med kundernas förväntningar.

Utveckling

Vi arbetar med ständiga förbättringar av våra tjänster och metoder. Alla eventuella avvikelser/reklamationer dokumenteras, analyseras och leder till åtgärder och förändringar. Vi ser varje avvikelse som en möjlighet till förbättring för våra kunder och för våra medarbetare. Vi följer utvecklingen inom branschen och har nära samarbete med våra samarbetspartners och leverantörer för att ge kunderna högsta kvalitet.

Medarbetare

För att säkerställa att våra medarbetare känner sig engagerade och motiverade ser vi till att de är delaktiga och har den information och kompetens de behöver. Vi avsätter de resurser som behövs för att varje medarbetare ska kunna lösa sina arbetsuppgifter på bästa sätt. Alla våra medarbetare erbjuds löpande utbildning och kompetensutveckling. Givetvis är våra medarbetare anställda på schysta villkor, försäkrade och har avtalsenliga löner. 

Lagar och förordningar

Maries Puts & Städ ska med god marginal följa lagar och förordningar.


Arbetsmiljöpolicy

En sund och säker arbetsmiljö är grundläggande för allt arbete som bedrivs på Maries Puts & Städ AB.

Utbildning

För att kunna bidra till utveckling av arbetsmiljön får alla medarbetare löpande utbildning inom arbetsmiljöområdet. Vi arbetar kontinuerligt och systematiskt både i teori och praktik för att förebygga ohälsa och olyckor. Eventuella olyckor eller incidenter tas på största allvar och hanteras enligt åtgärdsplanen som sedan följs upp för att undvika liknande händelser i framtiden.

Delaktighet

Vår personal är vår stolthet och starkaste resurs. Vi vill att alla våra anställda ska trivas på arbetet och känna att de är viktiga. Våra medarbetare blir regelbundet informerade om företagets mål och visioner och hur han/hon bidrar för att uppnå dessa. Alla uppmuntras att lämna förbättringsförslag i stort och smått. Arbetsuppgifterna ska vara tydliga och arbetet utvecklande för individen. Ansvar och befogenhet ska stämma överens.

Eget ansvar

Som medarbetare på Maries Puts & Städ uppmuntras du att ta eget aktivt ansvar för din hälsa genom att följa säkerhetsföreskrifter och använda skyddsutrustning.

Lagar och förordningar

Maries Puts & Städ ska med god marginal följa lagar och förordningar inom arbetsmiljöområdet. Ingen form av ofredande eller diskriminering accepteras.

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

 

" Tackar än en gång för jättebra städning! Glöm inte framföra det till killen som gjorde det! Återkommer gärna till er …"  Anders Hammar

" Först och främst var ni väldigt snabba att återkoppla på städförfrågan vilket jag verkligen uppskattade och det var …"  Lina

" Vill bara säga att vi vart jättenöjda och Simon som städade var jättetrevlig! Kommer rekommendera er vidare! "  Daniella

" Jag ville bara säga att jag blev väldigt nöjd! Allt var superfint och noga städat. Jag kommer rekommendera er vidare! "  Ida

" Vi har haft hemstädning ett tag och är nöjda med den. Vill dock ta detta tillfälle i akt att faktiskt meddela det …"  Malin Jakobsson

 

 

Presentkort

Ge vårt presentkort till någon du tycker om! Beställ presentkort