Omdömen & referenser

Omdömen ifrån våra kunder
 

Jag har mejlat er en gång tidigare, för några år sedan, om hur nöjd jag blev med städningen. Nu är det andra gången jag anlitat ert företag och jag är mer än nöjd. Samma person som förra gången, Marina, och helt perfekt. vågar knappt gå in i min lägenhet. Tack, tack, tack.

Nu blir jag nog en trogen och mer frekvent kund.

Ingvar Hedlund

Först och främst var ni väldigt snabba att återkoppla på städförfrågan vilket jag verkligen uppskattade och det var lätt att få pris på städtjänsten. Ni kunde också boka in oss för flyttstäd även om det var med kort varsel.
Personalen som kom och städade vår lägenhet var jättetrevliga och var i god tid på plats till städningen, och städningen blev jättebra.

Så – ett stort tack. Vi kommer absolut att återkommer till Er!

Lina

Jag ville bara säga att jag blev väldigt nöjd! Allt var superfint och noga städat. Jag kommer rekommendera er vidare!

Ida

Tack, jag är jättenöjd. På torsdagen blev det städat och på fredagen fönsterputsning. Kändes rent och fint. Hoppas ni är stolta över er personal.

Marie Hed

Förra veckan fick vi alla fönster tvättade och det är fantastiskt att titta ut.
Vi hade även en hemstäd, första gången vi använde er, vi är väldigt nöjda!

Maria Hedberg

Vi har haft hemstädning ett tag och är nöjda med den. Vill dock ta detta tillfälle i akt att faktiskt meddela det också - att vi är mkt nöjda med just Tamara som kommer till oss. Både med städningen och hennes trevliga sätt!

Vi hade nyligen fönsterputs också och det var en man som var relativt nyanställd hos er som utförde den - kommer ej ihåg namn, ville därför också där säga att vi var nöjda! Han var otroligt noggrann, blev väldigt bra!!!

Malin Jakobsson

Jag är mer än nöjd! Hemmet glänser och luften är ren och helt dammfri och redo för visning i kväll!
Jag återkommer gärna med ytterligare uppdrag längre fram!
Tack! Ni gör ett mycket proffsigt och gediget jobb!

Mita Thorstensson

Den 23 april hade vi hjälp från er med fönsterputsning. Vill bara berätta hur nöjda vi är. Den som gjorde jobbet var trevlig, snabb och effektiv. Trots att det visade sig att det var mer att göra än vad som var bokat klarade han av hela jobbet inom utsatt tid på ett strålande sätt. Tack.

Suzanne Grahn Lindquist

Jag är mer än nöjd! Har anlitat era tjänster två gånger nu och jag har varit hänförd av resultatet varje gång!
Helt otroligt! Tack!!

Erik Bystedt

I dag har vi haft besök av er medarbetare Kristian, som med en rasande fart och med osviklig synnerlig skicklighet putsat en mångfald fönster, en del med spröjs och andra krångliga på andra sätt. Vi har fått en ny syn på vår omgivning och plötsligt fått klart för oss att våren faktiskt är här. - Vid det här laget har vi genom åren anlitat många fönsterputsare, men denne man spelade i sin egen division.

Dessutom var han en mycket trevlig och positiv bekantskap.

Var rädd om honom! Sådana proffs är det ont om.

Den tös som tidigare tog emot mitt samtal om att vi behövde fönsterputs, Malou, visste helt klart vad hon pratade om och guidade mig i fönsterdjungeln, också hon mycket trevligt och proffsigt. Nästa gång vi behöver fönsterputs blir det självklart Maries igen.

Lasse Malmius

Tackar än en gång för jättebra städning! Glöm inte framföra det till killen som gjorde det! Återkommer gärna till er o lovar rekommendera er framöver! Glad påsk önskar er en mycket nöjd kund!

Anders Hammar

Jelena som var hos mig VAR HELT OTROLIGT DUKTIG!!!!! Har ALDRIG varit SÅ NÖJD någonsin o då har jag haft städhjälp till o från i 20 år!!!! 

ALL ELOGE till Henne och jag ser SÅ fram mot att hon kommer tillbaka till oss.

Gun Sernklev

Städningen var verkligen toppen!! Trevliga städare, mycket bra och noggrant utfört! Bra hela vägen, jag är glad att vi valde er!

Ulf Hammar

Jag är mycket nöjd både med städningen och hela hanteringen av ärendet. Har använt er tidigare och var lika nöjd då.

Linda Sträng

Vill bara skicka massor med beröm till er duktiga personal. I går anlitade jag åter ert företag för en vanlig bostadsstädning. Det blev hur fint som helst.

Madeleine Jufors

Det blev jättefint och han som kom är verkligen effektiv, professionell och trevlig!

Tina

Vill bara säga att vi vart jättenöjda och Simon som städade var jättetrevlig!
Kommer rekommendera er vidare!

Daniella

Vill bara ge en stor eloge till dom killar från erat företag som var och putsade mina fönster + inglasning igår på Infanterigatan i Solna. Resultatet blev minst sagt skinande!!
De gjorde verkligen ett fantastiskt jobb. Hoppas att detta framförs till personalen.
Jag kommer varmt att rekommendera era fönsterputsare till vänner och bekanta. Ett stort tack!

Malin Andersson

Vi önskar vidareförmedla vårt varma tack till den städare som var hemma hos oss tisdag den 20 december. Vi har
tyvärr inte hans namn men han gjorde en flyttstädning utöver det vanliga. Vi är otroligt nöjda och vill gärna förmedla
detta.

Lis-Marie och Ulf Kanon

Jag hade städarna hos mig i fredags och vill bara meddela att jag är jättenöjd. De gjorde verkligen ett fint jobb. Jag är mer än nöjd och kommer säkerligen att återkomma när det är dags igen

Inga-Britt Andersson

Vi hade besök av fönsterputskillen idag. Vi är jättenöjda, han kom i tid, var trevlig och gjorde ett kanonjobb.

Pontus Marin

Vill bara säga att han som tvättade hos mig var både duktig och trevlig och det har jag sagt till alla jag känner, eftersom många undrade hur det gått, då jag tidigare varit med om andra företag, där det inte varit bra.

Annika Hedin

Jätte fint! Över förväntan! Mer än vad jag trodde! Jag kommer att använda mig utav er igen.

Lillemor Jansson Skogsberg

Jag vill bara tacka han som städade min lägenhet. Han gjorde ett suveränt arbete och jag kommer absolut att rekommendera er framöver.

Kajsa Mahne