Stenpolering

 

 

Ge nytt liv åt dina stenytor

Vad är stenpolering?

Vi använder en metod kallad Diamantpolering som polerar dina stenytor till ett resultat med den där lilla extra exklusiva känslan. Nytt liv helt enkelt! Diamantpolering består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter. Ytan bearbetas mekaniskt med vatten och ytliga repor poleras bort. 

Våra metoder är skonsamma för miljön

I stort sett används endast vatten och stensåpa, jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier.

Du kan enkelt använda ROT-avdrag

Privatkunder har rätt till ROT-avdrag (gäller vid reparation och inte för nybyggda hus de första 5 åren). För att kunna få ROT- avdrag som är 30 % av arbetskostnaden kommer vi att behöva er Fastighets beteckning samt er BRFs organisationsnummer.

Även mindre uppdrag

Har du fläckar på en stenyta (mindre än 20 % av ytan) då är det bara att beställa vår fläckborttagning/skadehanterings tjänst. Då kommer vi endast använda diamantpolering där det är behövs.

Så skyddar du stenen efter behandlingen

Med diamantpolering sluter vi porerna på stenen så att varken vatten eller smuts tränger igenom, du får ett naturligt skydd på stenytan!

Möjlighet till underhåll med miniprispaket

Har du nytt golv eller just fått diamantpolering och vill behålla resultatet år efter år. Då rekommenderar vi vår underhållstjänst som är 50 % lägre än grundpriset.

Du väljer själv slutresultatet – glansigt eller matt

Vi kan diamantpolera en matt yta så att det blir glansig eller tvärtom, allt efter dina önskemål!

Enkelt och lätt att beställa och få utfört

Vi tillhandahåller all utrustning och behöver endast tillgång till elektricitet och vatten. Noggrant skydd av övriga ytor Vi täcker och skyddar andra ytor med noggrannhet.

Övrig information

Det underlättar alltid bokningen om vi får en eller flera bilder på ytan som ska vårdas. Du kan enkelt mejla dina bilder till oss innan uppdraget.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att veta mer eller boka en polering av dina stengolv? Hör av dig till oss mail privat@maries.se eller telefon 08-86 18 17.

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Vad påverkar resultatet?

Vårt arbete ger bra resultat som underhåll och vård av ytor av sten.  Notera att vi inte behandlar en yta som är sönder d.v.s. vi utför ingen renovering.

Hur glansig blir ytan?

Beroende på slitage och materialens egenskaper kan glansnivån skilja sig något men vi gör vårt bästa för att uppnå samma glansnivå som vid nytillverkning. Vi strävar alltid efter utmärkta resultat och gör allt för att du som kund ska bli nöjd med resultatet!

Kommer golvet bli halare?

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen i ditt hem inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Paketpris på 4980 kr eller 3276 kr efter ROT för:

  • Golv i badrum upp till 20 kvm
  • Diskbänk upp till 6 löpmeter
  • Stengolv i hall upp till 10 kvm
  • Fönsterbrädor upp till 7 löpmeter 

Paketpris på 2480 kr eller 1631 kr efter ROT för:

  • Fläckborttagning  (denna fläckborttagning/skadehanterings tjänst går bra om fläcken täcker mindre än 20 % av ytan) 

För polering av trappor/ trappsteg maila oss för offert