Storstädning

10 % på Storstädning hela sommaren! Ange koden storsom17 vid din bokning!

Storstäda själv? Visst, det är skönt när det är klart. Men det tar tid. Och det är jobbigt. Slitsamt för din rygg, dina knän och dina händer. Låt oss proffs göra jobbet istället! När du anlitar oss blir ditt hem så rent att det känns som nytt! Och dessutom ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad! Passa på att prova våra tjänster redan idag! 

 

 

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

loading

Storstädning i hela Stockholm!

Vill du att veckostädningen ska bli enklare? I så fall är den en smart idé att prova vår storstädning eftersom de jobbigaste bitarna redan är gjorda, vilket underlättar dina vanliga städrutiner och ger dig ett snyggt, fräscht och välkomnande hem. Dessutom sparar du tid och arbete, vilket ger dig mer tid för familj, vänner och intressen. Prova oss idag – du räknar enkelt ut ditt pris här ovan.

Rutavdraget gäller: Betala bara 50 % av fakturan

Du får alltid fast pris och RUT-avdraget gäller, vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. När du anlitar oss får du proffs som städar hos dig. Våra medarbetare är mycket duktiga vilket våra höga kundnöjdhetssiffror är ett bevis på. Vi tar uppdrag i hela Storstockholm och vi ser till att ditt hem blir så rent att det känns som nytt. Naturligtvis behöver du inte beställa storstädning varje månad. Gör det ibland så får du en härligt ren känsla hemma. Och dessutom mår både du och alla andra som vistas i ditt hem bättre eftersom miljön förbättras.

Allt det här ingår

När vi storstädar hemma hos dig gör vi även rent detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Till exempel:

  • Vi avkalkar ditt kök och badrum.
  • Vi ser till att dina möbler och dess ytskikt rengörs grundligt, vilket ger dem ökad livslängd och hållbarhet.
  • Som sagt så ingår även fönsterputs helt utan extra kostnad.

Hur ofta bör du beställa en storstädning? Det beror på din bostad och naturligtvis på dina egna krav och önskemål. Ta kontakt med oss idag så svarar vi på dina frågor eller prova oss och beställ redan idag!

Anpassade tider efter dina förutsättningar

När du anlitar oss på Maries Puts & Städ i Stockholm är du helt fri att själv välja hur du vill dra nytta av våra tjänster. Du kan välja att använda våra tjänster vid enstaka tillfällen. Du kan också välja ett abonnemang hos oss så kommer vi och städar på bestämda tider. Hos oss får du kompletta städtjänster i toppklass som vi anpassar efter just dina behov.

Storstädning med miljön i fokus

Vår miljöpolicy är att vi ska bedriva en verksamhet som ger så lite miljöpåverkan som möjligt utifrån de tekniska och ekonomiska förutsättningar som finns.

Nöjda kunder, nöjda medarbetare

Vi är stolta och glada över att vi ständigt växer och att vår kundnöjdhet ligger i topp. Just nu har vi över 250 engagerade medarbetare som älskar att ge dig ett riktigt rent och skönt hem. Våra medarbetare har naturligtvis schysta villkor, avtalsenliga löner och försäkringar.

Passa på att prova vår storstädning du också – ditt hem kommer att kännas som nytt! 

Läs om vilka moment som ingår i tjänsten här: 

» Tjänstebeskrivning

" Det blev jättefint och han som kom är verkligen effektiv, professionell och trevlig! "  Tina

" Förra veckan fick vi alla fönster tvättade och det är fantastiskt att titta ut. Vi hade även en hemstäd, första …"  Maria Hedberg

" Jag har mejlat er en gång tidigare, för några år sedan, om hur nöjd jag blev med städningen. Nu är det andra gången …"  Ingvar Hedlund

" Vill bara skicka massor med beröm till er duktiga personal. I går anlitade jag åter ert företag för en vanlig …"  Madeleine Jufors

" Jag är mer än nöjd! Har anlitat era tjänster två gånger nu och jag har varit hänförd av resultatet varje gång! Helt …"  Erik Bystedt

 

 

Presentkort

Ge vårt presentkort till någon du tycker om! Beställ presentkort

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Läs mer om skattereduktion här.

 

Vad ska jag tänka på innan städningen?

Det är lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se också till att arbetsbänk och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.
Fönstret måste vara tillgängligt för fönsterputsaren, detta innebär att större möbler måste flyttas eller motsvarande om de är i vägen innan fönsterputsaren kommer.

När börjar städningen?

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Hur lång tid tar en storstädning att utföra?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag.

Hur ofta behöver man storstäda ett hem?

Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar per år för att hålla städstandarden på en hög nivå. Även om ni har regelbunden städningen som känns tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. 

Måste jag vara hemma?

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Ingår städmaterialet?

Här kan ni se om städmaterial ingår i tjänsten ni beställt. Ingår städmaterialet?

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.
Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan. Gå till reklamationsformuläret »

 

 

" Det blev jättefint och han som kom är verkligen effektiv, professionell och trevlig! "  Tina

" Förra veckan fick vi alla fönster tvättade och det är fantastiskt att titta ut. Vi hade även en hemstäd, första …"  Maria Hedberg

" Jag har mejlat er en gång tidigare, för några år sedan, om hur nöjd jag blev med städningen. Nu är det andra gången …"  Ingvar Hedlund

" Vill bara skicka massor med beröm till er duktiga personal. I går anlitade jag åter ert företag för en vanlig …"  Madeleine Jufors

" Jag är mer än nöjd! Har anlitat era tjänster två gånger nu och jag har varit hänförd av resultatet varje gång! Helt …"  Erik Bystedt

 

 

Presentkort

Ge vårt presentkort till någon du tycker om! Beställ presentkort