Visningsstädning

Räkna ut priset på din visningsstädning och boka online!

Vill du sälja din bostad snabbare och lättare? I så fall är det en bra idé att beställa en visningsstädning. Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som spekulanterna tittar på mest. På så vis ökar du chanserna till en lyckad bostadsaffär.  

08 86 18 17

Behöver du hjälp? Kontakta oss Mån - Fre 08.00 - 16.30

loading

Ren och fräscht inför visningen ökar dina chanser till en lyckad affär!

Har du tänkt på att din bostadsförsäljning kan vara ditt livs största affär? När spekulanterna står för dörren gäller det att visa upp en bostad med möjligheter, som är fräscht och luftigt och som ser inbjudande ut. Du har mycket att tänka på när det gäller hur du vill att bostaden ska se ut, fotograferingen och visningen.

För att du ska öka dina chanser har vi på Maries Puts & Städ tagit fram en skräddarsydd städtjänst som ökar dina chanser till en lyckad affär. När ditt hem är rent och fräscht är det mer attraktivt och kan få fler spekulanter att ge sig in i budgivningen, vilket ökar dina chanser till att du får det pris du är ute efter. Vår visningsstädning gör att mäklaren kan visa upp ditt hem från dess bästa sida när spekulanterna kliver in över tröskeln.

Passa på att boka din visningsstädning nu eller slå oss en signal på 08-86 18 17 om du har frågor. Vi har över 25 års erfarenhet av att städa bostäder inför försäljningar och hjälper dig gärna med dina funderingar.

Tips! Boka även fönsterputsning så blir din bostad ännu rymligare och ljusare, vilket gör att det blir lättare att sälja din bostad till priset du vill ha. 

Läs om vilka moment som ingår i visningsstädning här:

» Tjänstebeskrivning

" Jag är mer än nöjd! Hemmet glänser och luften är ren och helt dammfri och redo för visning i kväll! Jag återkommer …"  Mita Thorstensson

" Jag vill bara tacka han som städade min lägenhet. Han gjorde ett suveränt arbete och jag kommer absolut att …"  Kajsa Mahne

" Jag är mer än nöjd! Har anlitat era tjänster två gånger nu och jag har varit hänförd av resultatet varje gång! Helt …"  Erik Bystedt

" Jelena som var hos mig VAR HELT OTROLIGT DUKTIG!!!!! Har ALDRIG varit SÅ NÖJD någonsin o då har jag haft …"  Gun Sernklev

" Vill bara skicka massor med beröm till er duktiga personal. I går anlitade jag åter ert företag för en vanlig …"  Madeleine Jufors

 

 

Presentkort

Ge vårt presentkort till någon du tycker om! Beställ presentkort

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Läs mer om skattereduktion här.

 

Vad ska jag tänka på innan städningen?

Det är lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se också till att arbetsbänk och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.
Fönstret måste vara tillgängligt för fönsterputsaren, detta innebär att större möbler måste flyttas eller motsvarande om de är i vägen innan fönsterputsaren kommer.

Hur lång tid tar det att visningsstäda min lägenhet?

Vi baserar priset på uppdraget, inte på tiden. Detta innebär att ni kan få en uppskattning av tid när städaren har sett lägenheten.

Vad händer om jag beställt fönsterputs i samband med visningsstäd och det regnar?

Om dina fönster öppnas inåt kommer vi putsa som vanligt. Om fönstren däremot öppnas utåt så kommer vi boka om fönsterputs till en annan dag, eller enligt ditt önskemål.

Ingår fönsterputsning i tjänsten?

Fönsterputs är en tilläggstjänst som går utmärkt att beställa i samband med visningsstäd. Meddela detta när du bokar.

Vad är skillnaden mellan visningsstäd och privatstädning?

De två städningarna är ganska lika, men det finns dock vissa skillnader. I visningsstäd ingår även rengöring intui ugn, intui micro, avtorkning av dörr och dörrkarmar, dammtorkning bakom element och avkalkning av väggar i badrummet. I visningsstäd ingår material och leverans av materialet kostnadsfritt.

Måste jag vara hemma?

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Ingår städmaterialet?

Här kan ni se om städmaterial ingår i tjänsten ni beställt. Ingår städmaterialet?

Vad händer om min bostad är hårt smutsad?

Vid hårt smutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset, vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. I fall där hårt smutsad bostad förekommer, debiteras kunden ett extra tillägg. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i timmar motsvarande det avtalade priset. Priset per timme blir då 300kr/timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi avtala om en storstädning eller specifika tilläggstjänster vid behov.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.
Gå till avbokningsformuläret »

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan. Gå till reklamationsformuläret »

 

 

" Jag är mer än nöjd! Hemmet glänser och luften är ren och helt dammfri och redo för visning i kväll! Jag återkommer …"  Mita Thorstensson

" Jag vill bara tacka han som städade min lägenhet. Han gjorde ett suveränt arbete och jag kommer absolut att …"  Kajsa Mahne

" Jag är mer än nöjd! Har anlitat era tjänster två gånger nu och jag har varit hänförd av resultatet varje gång! Helt …"  Erik Bystedt

" Jelena som var hos mig VAR HELT OTROLIGT DUKTIG!!!!! Har ALDRIG varit SÅ NÖJD någonsin o då har jag haft …"  Gun Sernklev

" Vill bara skicka massor med beröm till er duktiga personal. I går anlitade jag åter ert företag för en vanlig …"  Madeleine Jufors

 

 

Presentkort

Ge vårt presentkort till någon du tycker om! Beställ presentkort