Hur ofta behöver man storstäda ett kontor?

Hur ofta behöver man storstäda ett kontor?
 

En storstädning av kontoret då och då är bra både för lokalen och för arbetsmiljön. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar av kontoret varje år för att hålla städstandarden på en hög nivå.

 

Varför behöver man kontorsstädning?

Kontorsstädning behövs både för att visa upp presentabla lokaler, ge ett gott intryck för kunder och övriga besökare, men framför allt för att öka personalens välmående. 

Även om man kommer långt med den vardagliga städningen av kontoret missas fortfarande vissa områden att städas. Därför behövs det genomföras större kontorsstädningar med jämna mellanrum för att gå igenom städningen ordentligt på djupet.

Då personalen sitter många timmar på kontoret, oftast i ett svep, är det viktigt att inomhusmiljön är så optimal som möjligt. Att utföra kontinuerlig kontorsstädning förbättrar miljön för både personalen och alla andra som vistas på kontoret. En välstädad arbetsplats bidrar till ökad trivsel, minskad risk för allergier och en ökad motivation hos personalen.

 

Tips för att underlätta kontorsstädningen

Man ska inte underskatta den regelbundna vardagsstädning på kontoret! Att dagligen, eller i alla fall några gånger varje vecka se över skrivbordet är en bra start. Bara genom att ta bort gamla muggar, bunta ihop alla lösa papper och att torka av ytorna gör att det genast ser mycket fräschare ut.  

 

Förbättra städningen på ditt kontor i Stockholm

Inför våren är det perfekt att ta ett helhetsgrepp om kontoret samt putsa fönstren nu när snön äntligen försvunnit och vårljuset skiner på fönsterrutorna. Vi på Maries städ och Puts är en professionell städfirma som har lång erfarenhet och stor kunskap av att städa kontorslokaler i hela Stockholm med omnejd. Vi kommer gärna ut till er lokal för att ta en titt så att vi kan skräddarsy en lösning och komma med ett prisförslag som passar till just er arbetsplats.

 

Skaffa din kontorsstädning hos Maries.se

 

Boka din städning redan nu

Boka din fastighetsstädning här

Boka er städning redan idag