Kontorsstädning företag Stockholm

Kontorsstädning 

För en bättre arbetsmiljö!

Städat kontor i Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

maries.se har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm. Vi skräddarsyr en lösning som passar just er arbetsplats. Våra medarbetare inom Maries Puts & Städ Företag arbetar endast med kontorslokaler och företag och är därför mycket erfarna och uppskattade. Vi arbetar med både stora och små företag. Kontakta oss för en lösning som passar just er.

Läs mer +


Bra kontorsstädning ger nöjda medarbetare

Kontorstädning handlar om att öka trivseln på arbetsplats! Ett rent kontor med fräscha toaletter, rena konferensrum och fikarum påverkar vår motivation och inspiration på arbetet. Att hålla gemensamma ytor rena minskar dessutom smittspridning och sjukfrånvaro.  

Vår kontorsstädning är miljömässigt hållbar – Vi använder städmedel som är skonsamma för miljön och som inte är allergena! Det ska helt enkelt kännas bra för alla att anlita maries.se för kontorsstädning i Stockholm.
 

Välj frekvens på kontorsstädningen

Ni bestämmer hur ofta städuppdraget utförs och vi går igenom alla detaljer i en uppstart tillsammans med vår arbetsledare. Vi rekommenderar att komplettera kontorsstädningen med en storstädning cirka en gång per år.
 

Professionell städning för kontor och företag

Börja med att skicka in en offertförfrågan på vår hemsida. Det går självklart bra att kontakta oss via mail eller telefon och du hittar oss på företagsavdelningen under kontakt för företag. Vi ser fram emot ett samarbete tillsammans med er!

Vill du veta mer om kontorsstädning?

   Mån - Fre 08.00 - 16.30
08-86 18 17

Kontorsstädning 

För en bättre arbetsmiljö!

Kontorsstädning företag Stockholm
3 miniatyrer av vindkraftverk på ett bord

Miljön i fokus

Vi åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder, väljer rengöringsmedel som är skonsamma för miljön, doserar rätt, återanvänder material och källsorterar.

Mer om oss
Ring upp mig!
 
Kundomdömen städfirma Stockholm
 

Upptäck vad kunder tycker i realtid

Vårt mål är att ha så nöjda kunder som möjligt. Därför frågar vi alla våra kunder vad de tycker om våra utförda tjänster..

Vi är stolta över att kunna dela med oss av en ny typ av kundindex, ett rent kundindex, där alla omedelbart kan ta del av resultatet!

maries.se i siffror

26år

Antal år av erfarenhet inom branschen

Maries Story

10st.

Antal vunna priser/certifieringar

Mer om oss

250

Antal anställda idag

Medarbetare