Karriär på maries.se

Vill du bli en av oss?

Lediga jobb

Som anställd hos oss får du utvecklas och växa i ett modernt och framgångsrikt familjeföretag. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig och betydelsefull. Vi ser till att du får all den kunskap, information och de resurser du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt och trivas med ditt arbete hos oss. Alla våra anställda får löpande utbildning och information om våra mål och visioner. Vi erbjuder även interna kurstillfällen för att du ska öka din kompetens och vid behov även språkstöd. Har du idéer eller synpunkter, lyssnar vi gärna på dem.

Vi vill att du som jobbar hos oss ska må bra även på din fritid och därför ordnar vi regelbundet trevliga sammankomster och aktiviteter för våra anställda. På så vis får du träffa dina kollegor och lära känna dem.

En god arbetsmiljö är självklar för oss. Vårt miljöengagemang är starkt och vi lägger stor vikt vid att använda skonsamma rengöringsprodukter – både för ditt och miljöns bästa. Vi erbjuder bekväma arbetskläder med smarta funktioner, som bär vårt varumärke och gör dig igenkänd i ditt jobb. Som fältmedarbetare har du ett fritt arbete med hela Storstockholm som arbetsplats. När du arbetar hos oss är du försäkrad och vi erbjuder avtalsmässiga löner. För att du som anställd hos oss ska känna dig extra säker och trygg har vi två skyddsombud och en skyddskommitté på arbetsplatsen.

Välkommen att arbeta hos oss!

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!