Karriär på maries.se

Vill du bli en av oss?

Lediga jobb

Som anställd hos maries.se får du utvecklas och växa i ett modernt och framgångsrikt familjeföretag. Det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig delaktig och betydelsefull. Vi ser till att du får all den kunskap, information och de resurser du behöver för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt och trivas med ditt arbete. Som anställd hos oss får du löpande utbildning inom städning, miljö och kundservice. Vi håller dig informerad om våra mål och visioner och lyssnar gärna på dina idéer och synpunkter. Vid behov erbjuder vi även språkstöd. 

Trevliga kollegor med roliga aktiviteter

Vi vill att du som jobbar hos oss ska må bra och trivas med dina arbetskamrater. Därför ordnar vi regelbundet trevliga sammankomster och aktiviteter för alla medarbetare. På så vis får du träffa dina kollegor och lära känna dem.

Ett fritt städarbete med hela Storstockholm som arbetsplats 

En god arbetsmiljö är självklar för oss på maries.se. Vårt miljöengagemang är starkt och vi lägger stor vikt vid att använda skonsamma rengöringsprodukter – för både ditt och miljöns bästa. Vi erbjuder bekväma arbetskläder med smarta funktioner. Kläderna bär vårt varumärke och gör dig igenkänd i ditt jobb. Som fältmedarbetare har du ett fritt arbete med hela Storstockholm som arbetsplats. När du arbetar hos oss är du försäkrad och vi erbjuder avtalsmässiga löner. Alla fältmedarbetare är anslutna till kollektivavtal. För att du som anställd hos oss ska känna dig extra säker och trygg har vi två skyddsombud och en skyddskommitté på arbetsplatsen.


Välkommen att arbeta med oss!