Stenpolering i Stockholm

Polering av sten

Nytt liv åt dina stenytor i hemmet!

Stenpolering Stockholm
 

Polering av sten i ditt hem

Repad och matt sten känns tråkigt i ett vackert hem. Stenytor i ditt hem såsom diskbänk, badrumsgolv, hallgolv, fönsterbrädor i sten blir slitna med tiden och att behandla sliten sten kan vara svårt att göra själv.

Tänk vad skinande ytor höjer helhetsintrycket i din bostad! Vi på maries.se hjälper dig. 

Läs mer+ Frågor & Svar+


Stenpolering i Stockholm

Vad är stenpolering?

Vi använder en metod kallad Diamantpolering som polerar dina stenytor  till ett resultat med den där lilla extra exklusiva känslan. Nytt liv helt enkelt! Diamantpolering består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter. Ytan bearbetas mekaniskt med vatten och ytliga repor poleras bort. 

Våra metoder är skonsamma för miljön

I stort sett används endast vatten och stensåpa , jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier. 

Du kan enkelt använda ROT-avdrag

Privatkunder har rätt till ROT-avdrag (gäller vid reparation och inte för nybyggda hus de första 5 åren). För att kunna ge dig ROT- avdrag kommer vi att behöva er Fastighets beteckning samt er BRFs organisationsnummer.

Även mindre uppdrag

Har du fläckar på en stenyta (mindre än 20 % av ytan) då är det bara att beställa vår fläckborttagning/skadehanterings tjänst. Då kommer vi endast använda diamantpolering där det är behövs.

Så skyddar du stenen efter behandlingen

Med diamantpolering sluter vi porerna på stenen så att varken vatten eller smuts tränger igenom, du får ett naturligt skydd på stenytan!
 

Möjlighet till underhåll med miniprispaket

Har du nytt golv eller just fått diamantpolering och vill behålla resultatet år efter år. Då rekommenderar vi vår underhållstjänst som är 50 % lägre än grundpriset.


Du väljer själv slutresultatet – glansigt eller matt

Vi kan diamant polera en matt yta så att det blir glansig eller tvärtom, allt efter dina önskemål!
 

Enkelt och lätt att beställa och få utfört

Vi tillhandahåller all utrustning och behöver endast tillgång till elektricitet och vatten.
 

Noggrant skydd av övriga ytor

Vi täcker och skyddar andra ytor med noggrannhet.


Övrig information

Det underlättar alltid bokningen om vi får en eller flera bilder på ytan som ska vårdas. Du kan enkelt mejla dina bilder till oss innan uppdraget.

Vilket material behandlas?

Vi behandlar och polerar all typ av natur- och tillverkad sten såsom:

  • Marmor
  • Granit
  • Kalksten
  • Terazzo 
  • Stenklinkers
  • Polerad betong 

    Välkommen med din förfrågan!

Här kan du se hur det går till:

 HUR GÅR DET TILLVanliga Frågor & Svar

Kommer golvet bli halare?

 

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

 

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

 

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Vad påverkar resultatet?

 

Vårt arbete ger bra resultat som underhåll och vård av ytor av sten.  Notera att vi inte behandlar en yta som är sönder d.v.s. vi utför ingen renovering.

Hur glansig blir ytan?

 

Beroende på slitage och materialens egenskaper kan glansnivån skilja sig något men vi gör vårt bästa för att uppnå samma glansnivå som vid nytillverkning. Vi strävar alltid efter utmärkta resultat och gör allt för att du som kund ska bli nöjd med resultatet!

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

 

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?                                            

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Måste jag lämna ut nycklar?                                                                                              

 Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när tjänsten påbörjas och avslutas behöver vi ingen nyckel.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?                                                                

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Måste jag vara hemma när tjänsten påbörjas?

 

Ja, det är bra om du är hemma när tjänsten påbörjas för att träffa vår fältmedarbetare och för att t.ex. visa ytan (ytor) som ska poleras eller var elskåpen finns.

Vad har ni för avbokningsregler?                                                                                        

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att utföra tjänsten?                                                                           

  Vår personal är hos dig den tid det tar att utföra tjänsten och max 8 timmar per dag.

Får man använda ROT-avdrag?
 

Privatkunder har rätt till ROT-avdrag (gäller vid reparation och inte för nybyggda hus de första 5 åren). För att kunna ge dig ROT- avdrag kommer vi att behöva er Fastighets beteckning samt er BRFs organisationsnummer.

Kommer ni ha allt material med er?                                                                                    

 Ja, vi tar med oss allt material som behövs för att utföra tjänsten. Lämning/hämtning av material sker vanligtvis på samma dag när uppdraget utförs. Det är krävs av dig bara elektricitet samt tillgång till vatten. 
Stenpolering i Stockholm

Vatten och stensåpa

Våra metoder är skonsamma för miljön. I stort sett används endast vatten och stensåpa, jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier. 

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!