Visningsstädning i Stockholm

Visningsstädning

Få ut mer från din bostad!

Visningsstädning Stockholm

Visningsstädning

Vill du sälja din bostad snabbare och lättare? I så fall är det en bra idé att beställa en visningsstädning.

Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som spekulanterna tittar på mest. På så vis ökar du chanserna till en lyckad bostadsaffär.  

Läs mer + Frågor & Svar +


Visningsstädning i Storstockholm

Rent inför visningen ökar dina chanser till en lyckad affär

Har du tänkt på att din bostadsförsäljning kan vara ditt livs största affär? När spekulanterna står för dörren gäller det att visa upp en bostad som ser inbjudande ut. Du har mycket att tänka på när det gäller hur du vill att bostaden ska se ut, fotograferingen och visningen. 

För att du ska öka dina chanser har vi på maries.se tagit fram en skräddarsydd städtjänst som ökar dina chanser till en lyckad affär. När ditt hem är rent och fräscht är det mer attraktivt och kan få fler spekulanter att ge sig in i budgivningen, vilket ökar dina chanser till att du får det pris du är ute efter.

Vår visningsstädning gör att mäklaren kan visa upp ditt hem från dess bästa sida när spekulanterna kliver in över tröskeln. 
 

Inför din visningsstädning!

Passa på att boka din visningsstädning nu eller slå oss en signal på 08-86 18 17 om du har frågor.

  • Över 25 års erfarenhet - vi har lång vana av att städa bostäder inför försäljningar och hjälper dig gärna med dina funderingar. 
  • Tips! - Boka även fönsterputsning så blir din bostad rymligare och ljusare, vilket gör att det blir lättare att sälja din bostad till priset du vill ha. 

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Hur lång tid tar det att visningsstäda min lägenhet?
 

Vi baserar priset på uppdraget, inte på tiden. Detta innebär att ni kan få en uppskattning av tid när städaren har sett lägenheten.

Vad ska jag tänka på innan städningen?
 

Det är lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se också till att arbetsbänk och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.

Fönstret måste vara tillgängligt för fönsterputsaren, detta innebär att större möbler måste flyttas eller motsvarande om de är i vägen innan fönsterputsaren kommer.

Vad är skillnaden mellan visningsstäd och privatstädning?
 

De två städningarna är ganska lika, men det finns dock vissa skillnader. I visningsstäd ingår även rengöring intui ugn, intui micro, avtorkning av dörr och dörrkarmar, dammtorkning bakom element och avkalkning av väggar i badrummet. I visningsstäd ingår material och leverans av materialet kostnadsfritt.

Vad händer om min bostad är hårt smutsad?
 

Vid hårt smutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset, vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. I fall där hårt smutsad bostad förekommer, debiteras kunden ett extra tillägg. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i timmar motsvarande det avtalade priset. Priset per timme blir då 300kr/timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi avtala om en storstädning eller specifika tilläggstjänster vid behov.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?
 

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Får man använda RUT-avdrag?
 

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Visningsstädning i Stockholm

Miljön i fokus 

Vi på maries.se strävar efter att endast använda oss utav miljövänliga produkter och är mycket noga med att dosera rätt. Malous medel är baserade på Aloe Vera och är skonsamma för miljön. Dessa brukar vi också rekommendera till dig som kund.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!