Visningsstädning i Stockholm

Visningsstädning

Skapa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär!

Respekt. Ansvar. Hälsa

Vi fortsätter att städa och putsa fönster men har vidtagit extra åtgärder. Läs vad vi gör i samband med Covid-19.

Respekt. Ansvar. Hälsa

Vi fortsätter att städa och putsa fönster men har vidtagit extra åtgärder. Läs vad vi gör i samband med Covid-19.

Visningsstädning Stockholm

Visningsstädning

Vill du göra en lyckad bostadsaffär? I så fall rekommenderar vi en professionell visningsstädning som får din bostad att se riktigt snygg och fräsch ut.

Det är inte lätt att veta vad i ditt hem som spekulanterna kommer att titta mest på eller vad som kan höja eller sänka priset. Men det vet vi. Låt oss ta hand om visningsstädningen!  

Läs mer + Frågor & Svar +


Visningsstädning i Storstockholm

Din bostadsförsäljning kan vara ditt livs största affär. När spekulanterna står på tröskeln gäller det att de ser den allra bästa versionen av ditt hem. Vi på maries.se har 30 års erfarenhet av visningsstädning. Vi vet vad som behöver göras för att din bostad ska se så bra ut som möjligt och har skräddarsytt en tjänst för dig som vill göra en lyckad affär.
 

Kundomdömen

 • Jättenöjd med visningsstädningen - noggrant! Städaren var lyhörd och mån om att vi var nöjda.", Anna H.
 • Otroligt nöjd! Väldigt proffesionell städare, speciellt i skåpet och på metallytor såsom kylskåpet. Förmedla gärna detta till städaren.", Robin S.
 • De gjorde ett jättejobb med köksgolvet! Det blev otroligt fint! Bra jobbat på mycket kort tid!", Elisabeth F.
 • Utmärkt städning av två trevliga och ansvarsfulla städare.", Lars G.
   

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att visningsstäda ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret ovan så får du priset direkt. 
 

Så här beställer du visningsstädning

I formuläret högst upp på sidan anger du i uppgifter om kvadratmeteryta som ska städas. Sedan väljer du tid och datum för städningen och möjliga tilläggstjänster innan du avslutar beställningen med kontaktuppgifter, adress, uppgift om nycklar mm. Priset för tjänsterna syns tydligt innan du slutför bokningen. 
 

Inför visningsstädningen

Det är lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se också till att arbetsbänk och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.
 

Hur går visningsstädningen till?

Vi tar med oss all utrustning som krävs för visningsstädningen. Du som kund behöver ha en välfungerande dammsugare med tom dammsugarpåse, en skurhink med press och en stege om ni vill addera en fönsterputsning. Vi utför rengöringen enligt vår tjänstebeskrivning. Kontakta oss gärna om du har fler frågor privat@maries.se

Fördelar med visningsstädning hos maries.se

 • Ett fantastiskt första intryck
 • Extra rent där spekulanterna tittar lite extra
 • Miljövänliga städartiklar ingår
 • Ansvarsförsäkring om något händer
 • Tre dagars garanti
 • Erfaren och välutbildad personal
 • RUT-avdraget gäller - du betalar bara 50% av arbetskostnaden

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 Tjänstebeskrivning


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Hur lång tid tar det att visningsstäda min lägenhet?

Vi baserar priset på uppdraget, inte på tiden. Detta innebär att ni kan få en uppskattning av tid när städaren har sett lägenheten.

Vad ska jag tänka på innan städningen?

Det är lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se också till att arbetsbänk och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.

Fönstret måste vara tillgängligt för fönsterputsaren, detta innebär att större möbler måste flyttas eller motsvarande om de är i vägen innan fönsterputsaren kommer.

Vad är skillnaden mellan visningsstäd och privatstädning?

De två städningarna är ganska lika, men det finns dock vissa skillnader. I visningsstäd ingår även rengöring intui ugn, intui micro, avtorkning av dörr och dörrkarmar, dammtorkning bakom element och avkalkning av väggar i badrummet. I visningsstäd ingår material och leverans av materialet kostnadsfritt.

Vad händer om min bostad är hårt smutsad?

Vid hårt smutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset, vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. I fall där hårt smutsad bostad förekommer, debiteras kunden ett extra tillägg. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i timmar motsvarande det avtalade priset. Priset per timme blir då 300kr/timme inklusive moms. Naturligtvis kan vi avtala om en storstädning eller specifika tilläggstjänster vid behov.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Visningsstädning i Stockholm

Miljön i fokus 

I all vår städning använder vi miljövänliga rengöringsmedel med en fräsch doft som ger hemmet den lilla extra rena känslan – utan att påverka miljön. Produkterna är väl utprovade och levereras av vårt dotterbolag malous.se. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om våra rengöringsmedel: malous.se

Mer om oss
Reco-logga Reco-logga Årets Gasell 2013Årets Gasell 2011Årets Gasell 2009Årets Gasell 2008 Miljövänliga städprodukter SOS-logga