Så här jobbar vi - din städfirma i Stockholm!

Säkerhetsarbete på maries.se

Tystnadsplikt och sekretess

Alla medarbetare på maries.se har undertecknat ett tystnads- och sekretess avtal i samband med anställning vilket innebär att de inte får lämna ut någon information om våra kunder.

ID-kort/Arbetskläder

Alla våra städare har ett ID-kort för att de ska kunna legitimera sig för dig som kund. De bär även arbetskläder med vår logotyp. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och därför har alla medarbetare fått lämna ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastnings-register innan anställning påbörjas.

Kompetens

När våra medarbetare börjar i företaget får de en internutbildning för att säkerställa att tjänsterna utförs i enlighet med våra riktlinjer. Utbildningen består av både teori och praktik. Vi har regelbundna uppföljningar av utbildningen för att hålla kompetensen aktuell och fylla på med nya rön och metoder. 

Brandskydd

Alla medarbetare får regelbunden information om vad som gäller vid brand. Våra medarbetare befinner sig i olika miljöer hela tiden och då är det viktigt att man kan rutinerna.

Boka din städning redan nu

Boka din fastighetsstädnig här

Boka er städning redan idag

 
Reco-logga Reco-logga Årets Gasell 2013Årets Gasell 2011Årets Gasell 2009Årets Gasell 2008 Miljövänliga städprodukter SOS-logga