5 saker att tänka på inför hemstädning

5 saker att tänka på inför hemstädning
 

2022-02-23

Är det dags att boka hemstäd för första gången eller har familjen haft veckostädning i flera år? Här kommer 5 tips på hur du bäst förbereder dig en hemstädning, varesig du är veteran eller nybörjare.

Hjälp med städning? Få ett kostnadsförslag →

 

1. Du behöver inte städa inför en hemstädning

Inför sin första hemstädning kan det kännas ovant och nästan pinsamt att lämna över sitt röriga hem i någon annans händer. Vi på Maries är dock vana vid olika nivåer av stökiga hem och du behöver absolut inte städa inför en hemstädning. Bara plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål och se gärna till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de lätt går att rengöra. Här ser du vad som ingår i en hemstädning hos oss på maries.se.

Hemstädning tips #1
Hemstädning tips #2 #3 #4

2. Tvätta inför besöket

Passa på att tömma tvättkorgen och tvätta era kläder dagen innan städningen för att maxa känslan av rent i hemmet, för hur tråkigt är det inte med klumpiga tvättställningar i ett nystädat hem? Se också till att hänga undan de nytvättade plaggen för att undvika damm – eller varför inte passa på att lyxa till det med vikning eller strykning av dina kläder i din städning? Hos oss kan du alltid lägga till tjänster som dessa i din hemstädning.

3. Uttryck dina önskemål

I vår lista med vad som ingår i en hemstädning ingår allt som får ditt hem att kännas riktigt rent – skulle du dock tycka att någonting fattas kan vi med största sannolikhet fixa det ändå. Det kan vara allt från att vika ihop tvätten till att damma extra bakom elementen. Du kan alltså skräddarsy din städning för att bli så nöjd som möjligt.

4. Känn efter hur ni mår

Om någon i familjen precis åkt på halsfluss eller om ni återhämtar er från magsjuka – tänk på vår personal och avboka gärna er städning då. Avboka eller boka om ditt besök på login.maries.se

 

5. Välj städfirma med omsorg

Har du inte haft hjälp med hemstädning innan så kan pris kännas som den viktigaste faktorn när du väljer städfirma. Vi fattar, få saker känns så bra som en bra deal! Vi på maries.se strävar dock inte efter att vara mest prisvärda eller erbjuda den billigaste tjänsten på marknaden. För oss är det viktigare att våra medarbetare jobbar under bra villkor, något som i sin tur leder till nöjdare kunder. Genom att inte pressa priserna på våra tjänster kan vi istället se till att:

maries.se har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!

Medarbetarna kontrolleras mot brottsregistret för din trygghet i hemmet.

Vi är miljömedvetna och städar med snälla produkter för både hem och miljön.

Hemstädning tips #5
 

Boka din städning redan nu

Boka din fastighetsstädning här

Boka er städning redan idag

Reco-logga Reco-logga Reco-logga  Miljövänliga städprodukter SOS-logga