Ge din ugn nytt liv!

Ge din ugn nytt liv!
 

2021-02-04

Hur smutsig är din ugn egentligen?

En ugn som används ofta blir snart smutsigare än vad vi vill tro. I den situation vi nu befinner oss i är vi hemma mer nuförtiden och vi lagar mer mat då tillfällena att gå ut och äta är färre. Att rengöra ugnen är inte den roligaste saken man kan göra men det är väldigt skönt när ugnen glänser rent och fint. Ska man ha gäster hemma är det dessutom trist om ugnen är full av gamla matrester.

Hemligheten bakom en skinande ren ugn är regelbunden rengöring, så att smutsen aldrig riktigt hinner gro in sig. Trots att vi alla vet att det ska göras regelbunden så väljer vi nästan medveten bort den jobbiga sysslan.

Vi hjälper dig med rengöring, istället för att köpa nytt. Bra för plånbok och miljö!

Om du trots allt låtit det gå lite för långt så finns vi här för att hjälpa dig med en ugnsrengöring. Lägg till det som extra tjänst i din hemstädning eller boka en ordentlig rengöring av ditt kök.

En vanlig kommentar av våra kunder med just ungs rengöring är att de tror att det fått en helt ny ugn. Resultatet kan ibland vara revolutionerande.

 

 

Boka din städning redan nu

Boka din fastighetsstädnig här

Boka er städning redan idag

Reco-logga Reco-logga Årets Gasell 2013Årets Gasell 2011Årets Gasell 2009Årets Gasell 2008 Miljövänliga städprodukter SOS-logga