Kökstvätt i Stockholm

Kökstvätt

Få ett rent och fräscht kök

Kökstvätt Stockholm

Njut av ett fräscht kök!

Köket är hemmets hjärta ­– en plats där vi samlas för att laga mat, umgås och äta tillsammans.

Det är också den del av hemmet som det är viktigast att hålla en hög hygienisk standard i och ibland räcker inte den vanliga veckostädningen till.  Låt våra proffs hjälpa dig!

Läs mer+ Frågor & Svar+


Kökstvätt i Stockholm

Det är både roligare och mer hälsosamt att laga mat i ett rent och välstädat kök. Med vår kökstvätt blir det rent på djupet och fritt från smuts, fett och bakterier in i minsta skrymsle och vrå. Vi på maries.se använder effektiva, men miljövänliga städprodukter som gör ditt kök mer lättstädat i vardagen och en säkrare plats för matberedning.

Boka din kökstvätt redan idag och få ett hygieniskt och skinande rent kök!

maries.se har mer än 25 års erfarenhet i branschen och i dagsläget är vi över 250 engagerade medarbetare. Vår målsättning är att leverera kompletta städtjänster i toppklass för just dina behov och vi är stolta över att vi ständigt växer och har en mycket hög kundnöjdhet.

Städservice i toppklass!

Vi på maries.se erbjuder kvalitativ, konkurrenskraftig städservice med schysta villkor med våra kunder och miljön i fokus.

Givetvis är alla våra medarbetare försäkrade och har avtalsenliga löner.

Välkommen med din förfrågan!

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Måste jag vara hemma?
 

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad ska jag tänka på innan kökstvätten?
 

Meddela typ av ytor på kyl och frys vid beställning så att rätt rengöringsmedel används. Se till att det är undanplockat från t.ex skruvar och tavlor på väggarna, disk, kläder och andra saker som kan störa utförandet av städningen. Vid tvätt av väggar och tak rekommenderar vi att ni tar bort bord och stolar då det finns risk att det droppar vatten och medel på möblerna.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?
 

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Vad har ni för avbokningsregler?
 

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Får man använda RUT-avdrag?
 

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Kökstvätt i Stockholm

Ibland räcker endast vatten

Vi använder miljömärkta medel och rekommenderar dig att göra detsamma. Till exempel räcker det att städa med lite vatten på mikrofiber trasa. Om det är fläck som är svårt få bort, då kan man använda lite medel. Det viktigaste är att vi är försiktiga och sparsamma. 

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!