Kökstvätt i Stockholm

Kökstvätt

Rent och fräscht i hemmets hjärta!

Kökstvätt Stockholm

Njut av ett riktigt rent kök

Köket är hemmets hjärta ¬– en plats där vi samlas för att laga mat, umgås och äta tillsammans. Det är också den del av hemmet där det är viktigast att hålla en hög hygienisk standard.

Ibland räcker inte den vanliga veckostädningen till, man behöver göra en ordentlig genomgång och städa på djupet. Låt våra erfarna städare ta hand om grovarbetet!

Läs mer+ Frågor & Svar+

Respekt. Ansvar. Hälsa

Vi fortsätter att städa och putsa fönster men har vidtagit extra åtgärder. Läs vad vi gör i samband med Covid-19.

Respekt. Ansvar. Hälsa

Vi fortsätter att städa och putsa fönster men har vidtagit extra åtgärder. Läs vad vi gör i samband med Covid-19.


Kökstvätt i Stockholm

Det är både roligare och mer hälsosamt att laga mat i ett rent och välstädat kök. Med jämna mellanrum är det klokt att göra en rejäl grovstädning så att du får den där riktigt rena känslan även efter en vanlig vardagsstädning. 

Med vår kökstvätt blir allt rent på djupet och fritt från smuts, fett och bakterier in i minsta skrymsle och vrå. Vi använder effektiva, men miljövänliga städmaterial som tar väl hand alla ytor i ditt kök.

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att göra en kökstvätt i ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret ovan så får du priset direkt. 

Så här beställer du kökstvätt

I formuläret högst upp på sidan fyller du i dina uppgifter, väljer datum och tid för städningen samt eventuella tilläggstjänster innan du slutför bokningen med kontaktuppgifter, adress, uppgift om nycklar mm. Priset för tjänsterna framgår tydligt innan du slutför beställningen.

Hur går kökstvätten till?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för kökstvätten. Vi genomför städningen enligt vår tjänstebeskrivning.

 

Fördelar med kökstvätt hos maries.se

  • Hygieniskt och skinande rent
  • Miljövänliga städartiklar ingår
  • Ansvarsförsäkring om något händer
  • Tre dagars garanti
  • RUT-avdraget gäller - du betalar bara 50% av arbetskostnaden

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 Tjänstebeskrivning


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Måste jag vara hemma?

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad ska jag tänka på innan kökstvätten?

Meddela typ av ytor på kyl och frys vid beställning så att rätt rengöringsmedel används. Se till att det är undanplockat från t.ex skruvar och tavlor på väggarna, disk, kläder och andra saker som kan störa utförandet av städningen. Vid tvätt av väggar och tak rekommenderar vi att ni tar bort bord och stolar då det finns risk att det droppar vatten och medel på möblerna.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Kökstvätt i Stockholm

Ibland räcker en skvätt vatten

Vissa fläckar kräver extra arbete och lite rengöringsmedel men ibland räcker det faktiskt med en skvätt vatten på en mikrofibertrasa för att det ska bli rent. Vi har finslipat kunskapen om hur man städar riktigt rent utan att använda mer rengöringsmedel än nödvändigt. Och de rengöringsmedel vi använder är så klart miljömärkta.

Mer om oss
Reco-logga Reco-logga Årets Gasell 2013Årets Gasell 2011Årets Gasell 2009Årets Gasell 2008 Miljövänliga städprodukter SOS-logga