Ge dina gamla möbler nytt liv

Ge dina gamla möbler nytt liv
 

2021-04-21

Även de mest kära och hållbara produkter påverkas av tidens gång.

Så småningom kan möbler du använder ofta visa tecken på vardagsslitage. Kanske har den vita soffan slutat vara helt vit och blivit gammal och grå? Även den bästa kan råka ut för en olycka och spilla kaffet i sin designsoffa eller rödvinet på ullmattan. Är du dessutom husdjursägare? Då kan det vara fläckar och lukter från olyckor du vill tvätta bort!
 

Stockholms bästa möbeltvätt!

Nu vill vi på Maries presentera ett nytt samarbete med en av Stockholms bästa möbeltvättare! Tillsammans hjälper vi dig att återställa dina favoritmöbler så att de blir som nya igen.

Utan större ansträngning eller stor investering så kan du faktiskt ge dina möbler ett helt nytt liv, istället för att köpa nytt - Med gott samvete för miljön!

Vi erbjuder nu möbeltvätt av högsta kvalitet från samarbetspartnern Support mattvätt. De har flera år av erfarenhet och har arbetat med kända varumärken så som Svenskt Tenn och Grand Hotell.

Passa på nu till våren och fräscha upp din matta, din sängmadrass, sänggavel eller kanske din designsoffa!

Boka möbeltvätt

 

 

Boka din städning redan nu

Boka din fastighetsstädnig här

Boka er städning redan idag

Reco-logga Reco-logga Årets Gasell 2013Årets Gasell 2011Årets Gasell 2009Årets Gasell 2008 Miljövänliga städprodukter SOS-logga