Möbeltvätt i Stockholm

Möbeltvätt!

Ge dina möbler längre och renare liv!

Möbeltvätt Stockholm

Fräscha väldoftande möbler! 

Har soffan blivit solkig och dammig av all användning? Har du fått en ful fläck på matsalsstolen? En möbels livslängd beror mycket på hur väl man sköter om den. En vanlig dammsugning eller avtorkning kan få bort mycket men långt ifrån allt!

Läs mer + Frågor & Svar +


Möbeltvätt i Stockholm

I soffor och stolar samlas det lätt damm, bakterier och kvalster. För att få bort allt sådant krävs en riktig möbelrengöring på djupet. Om man gör en möbeltvätt regelbundet håller sig möblerna fräscha och fina längre och det är lättare att vardagsstäda dem. maries.se arbetar med professionell utrustning och kan ta hand om dina möbler på plats i hemmet. Vi kan också få bort många svåra fläckar.

Vad kostar det?

Priset avgörs av mängden yta som ska rengöras. Kontakta vår kundtjänst så ger vi dig en prisuppgift. Du når oss på telefon 08 86 18 17 eller via e-post: privat@maries.se

Så här beställer du möbeltvätt

Kontakta vår kundtjänst för att beställa möbeltvätt. Du når oss på telefon 08 86 18 17 eller via e-post: privat@maries.se.

Hur går möbeltvätten till?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för möbeltvätten och utför arbetet på plats. Vi kan tvätta de flesta textilier, dock inte ull, plysch eller antika möbeltyger

Fördelar med möbeltvätt hos maries.se

  • Fräscha möbler - fria från fläckar, bakterier och kvalster
  • Miljövänliga städartiklar ingår
  • Erfaren och välutbildad personal
  • Ansvarsförsäkring om något händer

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 Tjänstebeskrivning


Vanliga Frågor & Svar

Har maries.se vaccinationskrav på de anställda?

Vi har vidtagit massvis av åtgärder för att minska på smittorisken. Vi utför fortfarande social distansering mellan anställda, munskydd för de kunder som vill, samt ytdesinficering efter städning. Läs mer på: https://www.maries.se/blogg/covid19/

Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet.

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Vad behöver jag som kund ordna/tänka på innan ni kommer?

För att få bästa möjliga resultat av rengöringen, se till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet. 

Vilka material kan man tvätta?

Vi kan tvätta de flesta textila material. Dock inte ull, plysch, orientaliska mattor eller antika mattor/möbler.

Vilka typer av fläckar kan ni få bort?

Vi kan få bort nästan alla typer av fläckar.

Vad använder ni för medel/utrustning?

Vi har textilrengöring maskiner för professionellt bruk med tillhörande medel.

Hur lång tid tar mattvätten?

Det beror på hur stor yta som ska rengöras, vår kundtjänst kan alltid hjälpa dig med en cirkatid.

Lämnar ni garanti?

Innan vi sett fläcken kan vi inte  lämna någon garanti, men när vi kommer till  platsen kan vi alltid meddela vilket resultat du kan förvänta dig.

Vi har en i familjen som är allergisk, är det starka medel?

Nej, vi använder främst skonsamma medel och joniserat vatten.
Möbeltvätt i Stockholm

Miljön i fokus 

Vi på maries.se värnar om miljön och vid tvätt av möbler och mattor använder vi främst skonsamma, miljövänliga medel och joniserat vatten. Det blir också fräscht och skonsamt för dig och för våra medarbetare.

Mer om oss