Badrumstvätt i Stockholm

Badrumstvätt

Ett glänsande rent badrum! 

Badrumstvätt Stockholm

Få ett mer lättstädat badrum 

Den ordinarie veckostädningen behöver ibland kompletteras med en grundlig städning av badrum för att få bort smuts och bakterier in i minsta vrå.

Med badrumstvätt får du ett hygieniskt och skinande rent badrum som är mer lättstädat i vardagen. Boka en storstädning av ditt badrum redan idag!

Läs mer + Frågor & Svar +


Badrumstvätt i Stockholm

maries.se har mer än 25 års erfarenhet i branschen och i dagsläget är vi över 250 engagerade medarbetare.

Vår målsättning är att leverera kompletta städtjänster i toppklass för just dina behov och vi är stolta över att vi ständigt växer och har en mycket hög kundnöjdhet.

Inför din badrumstvätt!

Vi på maries.se erbjuder kvalitativ, konkurrenskraftig städservice på schysta villkor med våra kunder och miljön i fokus.

Givetvis är alla våra medarbetare försäkrade och har avtalsenliga löner. Välkommen med din förfrågan!

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Måste jag vara hemma?
 

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?
 

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Vad har ni för avbokningsregler?
 

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Får man använda RUT-avdrag?
 

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Badrumstvätt i Stockholm

Medel i kapselformat 

Rengöringsmedlet från Malous kommer i kapselformat och löser snabbt upp sig i vanligt vatten, allt för att du lättare ska kunna dosera rätt och bidra till en bättre miljö!

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!