Byggstädning i Stockholm

Byggstädning

Rent och fint och skinande nytt!

Byggstädning Stockholm

Professionell byggstädning 

Att flytta in en miljö som är nybyggd eller renoverad är härligt. Vem älskar inte nya, rena ytor eller blanka och helt oanvända golv? Men en nybyggnation eller renovering sprider både farliga dammpartiklar och svåra fläckar. Då krävs en professionell byggstädning för att utrymmena ska bli färdiga att ta i bruk.

Låt maries.se ta hand om byggstädningen så är det bara att flytta in i ett skinande rent hem.  

Läs mer + Frågor & Svar +


Byggstädning i Stockholm

Vid en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm innan du och din familj kan bo där. När byggarna och hantverkarna är färdiga vill man bara flytta in sina saker och komma igång med vardagen i sitt nya hem.

Vi på maries.se erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet.

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att byggstäda ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret ovan så får du priset direkt. 

Så här beställer du byggstädning

Högst upp på denna sida fyller du i dina kontaktuppgifter, adress, kvadratmeterytan på det som ska byggstädas samt uppgifter om nycklar etc. Därefter anger du även det datum och den tid som du önskar att städningen ska genomföras. Du kommer se priset klart och tydligt innan du slutför bokningen.  

Hur fungerar byggstädning?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för byggstädningen. Vi genomför städningen enligt vår tjänstebeskrivning och avslutar med en gemensam besiktning.

 

Fördelar med byggstädning hos maries.se

  • Rent från hälsofarliga dammpartiklar
  • Miljövänliga städartiklar ingår
  • Besiktning
  • Erfaren och välutbildad personal
  • Ansvarsförsäkring om något händer
  • Tre dagars garanti
  • RUT-avdraget gäller - du betalar bara 50% av arbetskostnaden

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 Tjänstebeskrivning


Vanliga Frågor & Svar

Har maries.se vaccinationskrav på de anställda?

Vi har vidtagit massvis av åtgärder för att minska på smittorisken. Vi utför fortfarande social distansering mellan anställda, munskydd för de kunder som vill, samt ytdesinficering efter städning. Läs mer på: https://www.maries.se/blogg/covid19/

Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet.

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.
Byggstädning i Stockholm

Litet miljöavtryck

maries.se vill göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi väljer miljömärkta rengöringsmedel, källsorterar och återanvänder material. Våra medarbetare åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder. 

Mer om oss