Byggstädning i Stockholm

Byggstädning

Bort med skadligt damm och smuts!

Byggstädning Stockholm

Proffsig byggstädning 

Räkna ut pris på byggstädning och boka online! En nybyggnation eller renovering kräver en grovstädning för att få bort alla farliga dammpartiklar och smuts. Med byggstädning kan du vara säker på att ditt hem kommer att bli skinande rent. 

Läs mer + Frågor & Svar +


Byggstädning i Stockholm

Vid en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation krävs en byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm innan du och din familj kan bo där. När byggarna och hantverkarna är färdiga vill de flesta bara flytta in sina saker och komma igång med vardagen i sitt nya hem.

Vi på maries.se erbjuder grundlig byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vi står för allt städmaterial som behövs för bästa resultat och vår byggstädning inkluderar även fönsterputsning och tvätt av karmar. Räkna enkelt ut vad byggstädning kostar för just dig!

Inför din byggstädning!

maries.se har mer än 250 anställda och över 25 års erfarenhet av byggstädning i Stockholm.

  • Vi utför slutstädning - på alla typer av nybyggnationer och renoveringar.
  • Vi utför städtjänster - i hela Stockholmsområdet och självklart är våra medarbetare välutbildade, försäkrade och har avtalsenliga löner.
  • Byggstädningen innefattar - en gemensam besiktningskontroll för att säkerställa att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet.

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.
Byggstädning i Stockholm

Miljön i fokus 

Vi på maries.se strävar efter att endast använda oss utav miljövänliga produkter och är mycket noga med att dosera rätt. Det blir även mer skonsamt för våra medarbetare på det viset. Malous medel är baserade på Aloe Vera och är skonsamma för miljön. 

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!