Luktsanering i Stockholm

Luktsanering

Få en hälsosam inomhusluft!

Luktsanering Stockholm
 

Luktsanering

Ingen vill vistas i ett hem där det luktar obehagligt och det kan också vara direkt hälsovådligt. Med luktsanering eliminerar vi odörer från ditt hem som orsakats av brand, tobaksrökning, mögel, djur och kemikalier. På köpet blir luften fri från bakterier, virus, mikroorganismer och allergener.

Läs mer + Frågor & Svar +


Luktsanering i Stockholm

Miljövänlig luktsanering

Vi på maries.se genomför miljövänlig luktsanering med hjälp av ozonering. Metoden är mycket effektiv och helt fri från kemikalier. Ett aggregat installeras som omvandlar syret i luften till ozongas (O3). Ozongasen behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Vi genomför luktsanering både separat och som ett komplement till flytt- eller visningsstädning.

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Behöver man ändå måla om trots luktsanering?

I en del fall där lukten sitter i väggarna behöver man måla om. Vi rekommenderar dock luktsanering innan ommålning för ta bort källan till lukt istället för att ”låsa in den”.

Ska man städa före/efter luktsanering?
 

Vår rekommendation är att man rengör ev. missfärgningar av t.ex. nikotin eller fläckar innan luktsanering och har en lättare städning efteråt.

Vad kostar det?
 

Vi tar 500kr för installation och avhämtning samt 300kr per påbörjat dygn.

Är det miljövänligt?
 

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Hur går det till?
 

Våra luktsaneringsaggregat tillverkar aktivt syre/ozon. Genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Ozongasen skadar inte några material om man använder maskinerna rätt

Vilka lukter kan ni ta bort?
 

Vi kan ta bort de flesta lukter som orsakas av mikroorganismer.

Kan ni komma och titta innan?
 

Ja, vi kan komma ut på plats. För inspektion tar vi 500 kr ink. moms som är avdragbart vid beställning.

Är det farligt?
 

Nej, följer man våra instruktioner är det inte skadligt. Vid felaktig användning kan för mycket ozon orsaka besvär. Det finns fastställda gränsvärden gällande Ozon som vi förhåller oss till.

Lämnar ni garanti?
 

En lukt kan uppstå på grund av många olika faktorer. Om inte orsaken är ordentligt utredd och vi gjort en inspektion på plats kan vi ej lämna garanti.

Hur lång tid tar det?
 

Aggregatet ställs in på timer och går i intervall. I de flesta fall tar ett rum ca. 2-3 dagar. Nikotin eller rökskador tar dock längre tid 3-5 dagar och uppåt beroende på omfattning.

Kan man vara i lägenheten/villan under sanering?
 

Vi kan ställa in Ozonaggregat både gällande effekt och tidsstyrning, vilket gör att du fortfarande kan bo kvar under tiden för luktsanering. Dock är det viktigt att följa de instruktioner du fått av vår installatör.
Luktsanering i Stockholm

Miljövänlig metod

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!