Luktsanering i Stockholm

Luktsanering

Få en hälsosam inomhusluft!

Luktsanering Stockholm
 

Luktsanering

Luktsinnet är ett av våra känsligaste sinnen och ingen vill vistas i ett hem som luktar obehagligt. Vissa lukter kan dessutom vara direkt hälsovådliga. Med vår luktsanering kan vi eliminera odörer som orsakats av brand, tobaksrök, mögel, djur och kemikalier. Som en extra bonus blir luften också fri från bakterier, virus, mikroorganismer och allergener.

Läs mer + Frågor & Svar +


Luktsanering i Stockholm

Miljövänlig luktsanering

Vi på maries.se genomför miljövänlig luktsanering med hjälp av en metod som heter ozonering. Metoden är mycket effektiv, helt fri från kemikalier och skapar inte några farliga biprodukter. Vi genomför luktsanering både separat och som ett komplement till flytt- eller visningsstädning.

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att göra en luktsanering i ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter i formuläret ovan så får du priset direkt. 

Så här beställer du luktsanering

I formuläret högst upp på sidan fyller du i dina uppgifter och väljer datum och tid för saneringen innan du slutför bokningen med kontaktuppgifter, adress, uppgift om nycklar mm. Priset för tjänsterna framgår tydligt innan du slutför beställningen.

Hur går luktsaneringen till?

Du hämtar enkelt maskinen hos oss på vårt kontor i Hägersten. Du kommer att få tydliga instruktioner.

Vill du få hjälp med installation och leverans av maskinen kan vi göra det till enkostnad av 1200 sek (exkl. moms).

Fördelar med luktsanering hos maries.se

  • Luktfri från odörer, bakterier, mikroorganismer och allergener
  • Miljövänlig metod
  • Erfaren och välutbildad personal
  • Ansvarsförsäkring om något händer

Vanliga Frågor & Svar

Har maries.se vaccinationskrav på de anställda?

Vi har vidtagit massvis av åtgärder för att minska på smittorisken. Vi utför fortfarande social distansering mellan anställda, munskydd för de kunder som vill, samt ytdesinficering efter städning. Läs mer på: https://www.maries.se/blogg/covid19/

Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet.

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Behöver man ändå måla om trots luktsanering?

I en del fall där lukten sitter i väggarna behöver man måla om. Vi rekommenderar dock luktsanering innan ommålning för ta bort källan till lukt istället för att ”låsa in den”.

Ska man städa före/efter luktsanering?

Vår rekommendation är att man rengör ev. missfärgningar av t.ex. nikotin eller fläckar innan luktsanering och har en lättare städning efteråt.

Vad kostar det?

Vi tar 500kr för installation och avhämtning samt 300kr per påbörjat dygn.

Är det miljövänligt?

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Hur går det till?

Våra luktsaneringsaggregat tillverkar aktivt syre/ozon. Genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Ozongasen skadar inte några material om man använder maskinerna rätt

Vilka lukter kan ni ta bort?

Vi kan ta bort de flesta lukter som orsakas av mikroorganismer.

Kan ni komma och titta innan?

Ja, vi kan komma ut på plats. För inspektion tar vi 500 kr ink. moms som är avdragbart vid beställning.

Är det farligt?

Nej, följer man våra instruktioner är det inte skadligt. Vid felaktig användning kan för mycket ozon orsaka besvär. Det finns fastställda gränsvärden gällande Ozon som vi förhåller oss till.

Lämnar ni garanti?

En lukt kan uppstå på grund av många olika faktorer. Om inte orsaken är ordentligt utredd och vi gjort en inspektion på plats kan vi ej lämna garanti.

Hur lång tid tar det?

Aggregatet ställs in på timer och går i intervall. I de flesta fall tar ett rum ca. 2-3 dagar. Nikotin eller rökskador tar dock längre tid 3-5 dagar och uppåt beroende på omfattning.

Kan man vara i lägenheten/villan under sanering?

Vi kan ställa in Ozonaggregat både gällande effekt och tidsstyrning, vilket gör att du fortfarande kan bo kvar under tiden för luktsanering. Dock är det viktigt att följa de instruktioner du fått av vår installatör.
Luktsanering i Stockholm

Miljövänlig sanering

När vi genomför luktsanering använder vi en miljövänlig och mycket effektiv metod med Ozon. Aggregaten vi använder skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är, i så här små mängder, helt ofarligt.

Mer om oss