Fönsterputsning i Stockholm

Fönsterputs i Stockholm

Rena fönster ger ett ljusare och trevligare hem!

Hus med stora skinande rena fönster

Skinande rena fönster! 

Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor.

Du slipper det dåliga samvetet och krånglet med att putsa själv. Vi älskar att göra rent dina fönster och garanterar att du blir nöjd. Snart kan du också njuta av utsikten i ett ljusare och ännu trevligare hem. 

 

Läs mer + Frågor & Svar +


Vi har putsat Stockholmarnas fönster i mer än 25 år

Fönsterputsning är vår specialitet! När du anlitar oss får du välutbildad personal som gillar att putsa fönster. Visste du att vi tvättar dina fönster ända ner till - 16°C? Prova oss redan idag! Med rena fina fönster blir ditt hem ljusare och ännu trevligare.

Koppla av – vi tar hand om dina fönster

Dessutom är vi ansvarsförsäkrade i Länsförsäkringar, så du kan känna dig helt lugn när du anlitar oss. Vi tar med allt material vi behöver för att göra rent dina fönster (behövs en stege tar vi med den mot en liten extra kostnad). Fyll i dina uppgifter ovan för att se vad fönsterputsning kostar hos dig. Varför inte göra det nu, när du har det i tankarna?

Välj alltid fönsterputs till fast pris och med RUT-avdrag

  • Du får alltid - fast pris för fönsterputs och RUT-avdraget gäller, vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan
  • Vår personal - har en grundlig utbildning och stor erfarenhet av fönsterputs, tvätt av karmar, fönsterbleck och persienner

Här kan du se vilka moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningVanliga Frågor & Svar

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad ska jag tänka på innan fönsterputsningen?
 

Det du som kund behöver tänka på är att se till att fönstren är tillgängliga för fönsterputsaren. Plocka undan lösa föremål som kan vara i vägen t.ex. gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Det kan också innebära att större möbler t.ex. soffa, måste flyttas eller skyddas med plast eller tidningar. Eventuell stege eller pall kan också behöva finnas på plats.

Hur lång tid tar det att putsa mina fönster?
 

Det finns många aspekter att ta hänsyn till för att ge en korrekt tidsuppskattning. När vi har sett er lokal, bostad eller fastighet alternativt att ni fyllt i vårt formulär för fönsterputsning, kan vi ge en uppskattad tidsåtgång.

Måste jag vara hemma?
 

Du behöver inte vara hemma under hela städningen/putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?
 

Om du absolut inte kan vara hemma och öppna för personalen, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

Ner till hur många grader kan man putsa fönster?
 

Vi putsar fönster ända ner till -16°C.

Vad händer vid regn?
 

Om era fönster öppnas inåt så kommer vi som planerat. Men om era fönster öppnas utåt hör vår fönsterputsare av sig strax innan utsatt tid för att boka in ett nytt tillfälle.

Ingår städmaterialet?

Ja, dock inte stege.

Vad har ni för avbokningsregler?
 

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

Får man använda RUT-avdrag?
 

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 
Såpbubblor i naturen

Fönsterputsar miljövänligt 

Vi inom fönsterputs strävar också alltid efter att använda miljövänliga medel i möjligaste mån. Inom fönsterputs använder vi idag bara diskmedel och har tagit bort ammoniaken som är en miljöbov. Den kan användas vid behov vid svårt nikotinskadade fönster men ytterst sällan.

Mer om oss
Qualify ISO 9001     Qualify ISO 14001     Qualify OHSAS 18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter   SOS-logga

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!