Mattvätt i Stockholm

Mattvätt för företag

Mattvätt

Professionell mattvätt

Har du fått en fläck på din matta som är svår att få bort? Eller har mattan blivit full med damm, smuts och kvalster efter några års bruk? En mattas livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar den. Dammsugning tar bort mycket smuts som finns i mattor med inte allt.

Därför är det bra att med jämna intervall rengöra mattan ordentligt. Vi kan med professionell utrustning rengöra  din matta direkt på plats. Vi kan även få bort många svåra fläckar.

 Frågor & Svar +


Vad behöver jag som kund ordna/tänka på innan ni kommer?
 

För att få bästa möjliga resultat av rengöringen, se till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet. 

Gör ni det på plats eller tar ni med er mattorna (lösa mattor)?
 

De flesta uppdrag utför vi på plats.

Vilka material kan man tvätta?
 

Vi kan tvätta de flesta textila material. Dock inte ull, plysch, orientaliska mattor eller antika mattor/möbler.

Vilka typer av fläckar kan ni få bort?
 

Vi kan få bort nästan alla typer av fläckar.

Kan man sitta/gå på mattan direkt efteråt?
 

Nej, bäst att vänta minst 8 timmar.

Lämnar ni garanti?
 

Innan vi sett fläcken kan vi inte  lämna någon garanti, men när vi kommer till  platsen kan vi alltid meddela vilket resultat du kan förvänta dig.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?
 

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!