Golvvård för företag i Stockholm

Golvvård för företag

Lägg grunden för en fräsch arbetsmiljö! 

Golvvård för företag i Stockholm

Golvvård

Rena och skinande golv ger ett bra intryck. För att bibehålla en fin glans och ge golven en längre livstid är det viktigt att komplettera vardagsstädningen med regelbunden, grundläggande golvvård. Vi erbjuder golvvård till alla typer av golv i kontor, butiker, lager, skolor och vårdinrättningar mm i Stockholm. 

Läs mer + Frågor & Svar +


Golvvård för företag i Stockholm

maries.se har stor erfarenhet av golvvård och vi erbjuder professionell golvbehandling för de allra flesta govtyper av plast, linoleum, betong, natursten, marmor och trä.  

Golvvård med polish 

Vid golvvård med polish rengör vi först golvet för att få bort gammalt vax och liknande. Därefter lägger vi på polish som förseglar underlagets porer och på så vis hindrar smuts från att tränga ner i golvet. Slutligen ytförseglas golvet för att få en hållbar och vacker yta. Du väljer själv hur blank finish du vill ha.

Vård av trägolv 

På maries.se behandlar vi trägolv med olja. Oljan framhäver de naturliga ådringarna i trägolvet och bidrar till en vacker yta med lång hållbarhet. När ett trägolv oljas blir ytan tåligare eftersom oljan tränger ner på djupet, stabiliserar och mättar golvet. På så sätt kan inga andra partiklar tränga in i träet. Resultatet blir ett tidlöst och vackert golv som känns behagligt att gå på. 

Så beställer du golvvård 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om yta och typ av golv och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Hur går golvvård till? 

Vi börjar uppdraget med en golvbesiktning och behovsanalys varefter vi upprättar ett komplett golvvårdsprogram - med kontinuerligt underhåll om du så önskar. 

Vi tar med all utrustning som behövs för golvvården. Golven blir inte halare än dom var innan golvvården. Efter en behandling med polish behöver golven torka i flera timmar innan man går på det.

Allt det här ingår:

När vi storstädar hemma hos dig gör vi även rent detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Till exempel:

Du kan få följande golv polerade:

• Plastgolv

• Linoleumgolv

• Betonggolv

• Naturstensgolv

• Marmorgolv


 

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Blir golven hala?

Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.

När genomförs golvvården?

För bästa resultat behöver polishen torka i flera timmar för att en hård yta ska skapas. Därför brukar det vara smidigast att genomföra golvvård under helgen då tillströmningen av folk inte är lika stor.

Hur ofta ska man behandla golven?

Det beror på typ av golv och hur pass utsatta de är för slitage. Innan vi börjar med behandling gör vi alltid en ordentlig golvbesiktning och därefter tar vi fram en behovsanalys.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Golvvård för företag i Stockholm

Miljömärkta produkter

När vi utför golvvård hos våra kunder, så är det en självklarhet för oss att jobba med miljömärkta produkter samt att hantera restprodukterna enligt gällande miljöbestämmelser.

  Mer om oss