Golvvård för företag i Stockholm

Golvvård

Grunden för en fräsch miljö på ditt företag!

Golvvård för företag i Stockholm

Golvvård

Om du vill att dina golv ska hålla mycket längre, om du vill att dina golv ska imponera på dina kunder och om du vill skapa en ren och fräsch miljö på ditt företag – då ska du ta kontakt med oss idag. Hos oss får du hjälp med alla typer av golv för affärslokaler, lager, skolor, vårdinrättningar och butiker i Stockholm.

Läs mer + Frågor & Svar +


Golvvård för företag i Stockholm

Dra nytta av våra 25 år i branschen!

Här på maries.se har vi över 25 års erfarenhet av golvvård. Vi jobbar primärt i Stockholmsområdet och du kan få hjälp med de flesta typer av golv. Så om du vill få rena, snygga och fräscha golv som håller länge; skicka in din förfrågan om golvvård nu så får du prisuppgifter för just dina lokaler!

Vi behandlar dina golv som våra egna

För att du ska få bästa möjliga resultat använder vi golvpolish. Det kan användas på de flesta golv och ger dina golv ett enastående resultat. Och vi är noga när vi rengör dina golv. Först rengör vi golvet för att få bort för att få bort smuts, gammalt vax och liknande. Sedan lägger vi på ett lager polish som stänger igen underlagets porer vilket hindrar smuts från att tränga ner i golvet. Till sist ytbehandlar vi golvet så att ditt golv får en hållbar och en vackert blank yta. Hur blank finish du vill ha på dina golv väljer du själv.

Vi underhåller och rengör även dina trägolv

När du anlitar oss behandlar vi dina trägolv med olja. En av fördelarna med olja är att den tar fram trägolvets naturliga ådringar, vilket gör golvet vackert och hållbart under en lång tid. En annan fördel med att olja ditt golv är att ytan blir starkare eftersom oljan tränger ner djupt i träet. På så vis hindras smuts och andra partiklar att tränga in under ytan. Låt oss ta hand om dina trägolv så får du ett tidlöst vackert golv som känns skönt att gå på.

Spara tid och pengar på golvvård

För att du ska få så bra resultat som möjligt och samtidigt spara tid och pengar börjar vi alltid uppdraget med en golvbesiktning och behovsanalys. Därefter tar vi tillsammans fram ett skräddarsytt golvvårdsprogram med kontinuerligt underhåll som passar just dig. Slutresultatet är att du får ett slitstarkt golv som besparar dig både tid och pengar.

Låt oss ge dig skinande rena golv!

Slå oss en signal redan idag så berättar vi allt om hur vi kan hjälpa dig få snygga och hållbara golv. Naturligtvis bjuder vi på en behovsanalys och genomgång av dina lokaler helt gratis. Så slå oss en signal om du har några frågor! Det går enkelt att skicka iväg en offertförfrågan här på vår hemsida.

Allt det här ingår:

När vi storstädar hemma hos dig gör vi även rent detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Till exempel:

Du kan få följande golv polerade:

• Plastgolv

• Linoleumgolv

• Betonggolv

• Naturstensgolv

• MarmorgolvBlir golven hala?
 

Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.

När genomförs golvvården?
 

För bästa resultat behöver polishen torka i flera timmar för att en hård yta ska skapas. Därför brukar det vara smidigast att genomföra golvvård under helgen då tillströmningen av folk inte är lika stor.

Hur ofta ska man behandla golven?
 

Det beror på typ av golv och hur pass utsatta de är för slitage. Innan vi börjar med behandling gör vi alltid en ordentlig golvbesiktning och därefter tar vi fram en behovsanalys.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Golvvård för företag i Stockholm

Miljömärkta produkter

När vi utför golvvård så är det självklarhet för oss att jobba med miljömärkta produkter samt hantera restprodukterna enligt gällande miljöbestämmelser.
  Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!