Kontorsstädning företag Stockholm

Kontorsstädning 

För en bättre arbetsmiljö!

Kontorsstädning i Stockholm. Vi utför kontorsstädning i hela Stockholm.

Att städa kontor är vår vardag 

Få en enklare vardag – låt oss på maries.se ta hand om kontorsstädningen åt er! Vi erbjuder kompletta städtjänster i hela Stockholm med omnejd, där ni sätter ihop den städtjänst som just er arbetsplats behöver. Välkommen att kontakta oss för prisuppgift. Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på maries.se dig.

Läs mer + Frågor & Svar +


Låt oss ta hand om kontorsstädningen

Kontorsstädning – för en bättre arbetsmiljö 

Ett välstädat kontor har många fördelar. Det ger ett fräscht och inbjudande intryck, men det är också lättare att vara motiverad och effektiv när det är ordning och reda. Plus att det är bättre för hälsan! maries.se har över 25 års erfarenhet av att städa alla typer av företagslokaler i Stockholm. Vi utgår alltid utifrån varje företags behov och önskemål.
 

Omdömen

 • ”Vi är väldigt nöjda med kontorsstädningen av Maries Puts & Städ”, Riksförbundet för Social och Mental Hälsa.
 • ”Vi är supernöjda med fönstertvätten Maries Puts & Städ utförde hos oss i måndags! Fönsterna ser rena och fräscha ut”,  Södra Teatern Mosebacke.
 • ”Tack för er insats! Skönt att komma tillbaka till ett storstädat kontor”,  Atex polopy.
 • ”Vi är väldigt nöjda med vår städerska. Tack”, Horisont Arkitekter.
   

Kontorsstäd med maries.se 

 • Alltid fastpris
 • Erfaren & välutbildad personal
 • Ansvarsförsäkring om något händer 
 • Certifierade enligt kvalité, miljö och arbetsmiljö
 • Kollektivavtalsanslutna 
   

Kontorsstädning med trygga villkor 

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd med våra tjänster. Alla våra medarbetare har relevanta utbildningar i städningens alla moment. Alla har gjort praktik innan de åtar sig uppdrag och givetvis har vi tystnadsplikt. Skulle något inträffa har maries.se en ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar. Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda med er städning, har ni tre dagars städ-garanti hos oss. 
 

Hur går kontorsstädning till? 

Vi tar med oss all utrustning som behövs för kontorsstädningen, vi behöver bara tillgång till elektricitet och vatten. Vad som ska ingå i uppdraget och hur ofta lokalerna ska städas bestämmer ni själva. Vi skräddarsyr tjänsten efter erat önskemål.
 

Vad kostar kontorsstädning? 

Det är enkelt att få en prisuppgift om vad vår kontorsstädning kostar. Fyll i formuläret på denna sida med uppgifter om ytor, när du önskar få kontoret städat och skicka oss en förfrågan, så återkommer vi snart till dig med en offert.
 

Vad ingår i kontorsstädning? 

Vi skräddarsyr tjänsten utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor foretag@maries.se

Välkommen!

Låt oss ta hand om ditt kontor:

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift! Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på Maries Puts & Städ FÖRETAG dig. 

Maries Puts & Städ FÖRETAG
Instrumentvägen 25
126 53 Hägersten,
Stockholm
Tel: 08-86 18 17
foretag@maries.se


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Hur ofta behöver man storstäda ett kontor?

En storstädning då och då är bra både för lokalen och för arbetsmiljön. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar per år för att hålla städstandarden på en hög nivå.

Lämnar ni garanti på städningen?

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före inbokad tjänst har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning inom 72 timmar innan inbokad tjänst debiteras avbokning enligt följande:

Hemstädning, fönsterputs, kökstvätt och badrumstvätt:
- Upp till 150kvm/1-15 fönster/badrumstvätt: 300 kr
- Över 150 kvm/15 fönster eller mer/kökstvätt: 600 kr

Storstädning, flyttstädning, byggstädning:
- Upp till 150kvm: 700 kr
- Över 150kvm: 1 400 kr

Ombokning 72-48 timmar innan inbokad tjänst debiteras med 100 kr i ombokningsavgift. Vid ombokning inom 24 timmar sker debitering enligt ovan debiteringsmodell.

För att vara giltig skall avbokning eller ombokning av städning ske skriftligen per e-post eller muntligen per telefon till maries.se. Vid tvist kring avbokning skall mottagen bekräftelse från maries.se kunna visas upp av kund.

Kontorsstädning för företag i Stockholm

Miljövänligare städning 

Det är inte bara arbetsmiljön vi gärna förbättrar. maries.se är miljöcertifierade och vi jobbar målmedvetet för att våra städtjänster ska påverka miljön så lite det bara är möjligt. Det kan handla om allt ifrån valet av produkter till hur vi transporterar oss till våra kunder. Fråga oss gärna om du vill veta mer om vårt miljöarbete!

Mer om oss