Möbeltvätt

Möbeltvätt

Ökad livslängd och hållbarhet!

Möbeltvätt

Möbeltvätt

Har du fått en fläck på din möbel som är svår att få bort? Eller har möbeln blivit full med damm, smuts och kvalster efter några års bruk? En möbels livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar den. Dammsugning tar bort mycket smuts som finns i textila möbler med inte allt.

Därför är det bra att med jämna intervall rengöra möbeln ordentligt. Vi kan med professionell utrustning rengöra t.ex. din soffa eller dina stolar hos dig på plats. Vi kan även få bort många svåra fläckar.

Frågor & Svar +

 


Vad behöver jag som kund ordna/tänka på innan ni kommer?
 

För att få bästa möjliga resultat av rengöringen, se till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet. 

Måste jag flytta på möbler/säng/Kontorsmöbler ?
 

För bästa resultat bör möbler flyttas, vi kan dock tvätta runt om så önskas.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!