Entrémattor

Det första intrycket är alltid viktigt!

Entrematta Fastighet

Entrématta för fastigheter

Det första intrycket är alltid viktigt! Med rätt entrématta får dina besökare ett trevligt och välkomnande intryck redan när de kliver över tröskeln. Våra specialanpassade entrémattor fångar upp ca 75 % av smutsen och vätan och med vår mattservice håller du dina lokaler i topp-skick varje dag. Skicka en förfrågan och få prisuppgifter som passar just dig och din fastighet eller bostadsrättsförening!
 

Läs mer + Frågor & Svar +


Entrémattor och mattservice i Stockholm

maries.se hjälper fastigheter och bostadsrättsföreningar att hitta rätt entrématta och att hålla den ren och fräsch. Våra mattor håller hög kvalitet och finns i alla färger och former. Givetvis kan du också få din logotype på entrémattan. Du kan hyra mattor löpande eller vid enstaka tillfällen.

Hur ofta bör man byta matta?

Bytesfrekvensen hänger ihop med hur många människor som passerar entrén dagligen och vilka väderförhållanden som råder. Ju högre trafik desto oftare bör en entrématta bytas. Under den regniga och snöiga höst- och vintersäsongen behöver entrémattor bytas mycket oftare än under sommarhalvåret.

Vi på maries.se rekommenderar mattor vid varje entré och utgång där det förekommer många passager. En längre matta gör att du hinner ta fler steg på den och skorna hinner bli torra innan du kliver ut på golvet. En mindre matta är ett perfekt val på mindre ytor som vid eller inuti hissar. En matta i klara färger behöver bytas oftare än en melerad.

Fördelarna med entrématta är många:

 • Minskar slitage på golven
 • Skapar en välkomnande och mer ombonad entré
 • Minskar halkrisken
 • Håller lokalerna rena längre
 • Underlättar städpersonalens arbete
 • Förbättrar inomhusmiljön
 • Ger en känsla av lyx
 • Förhöjer helhetsintrycket

Tjänsten omfattar:

 • Investering i entrématta
 • Tvätt och underhåll av entrématta
 • Utbyte av sliten entrématta
 • Leverans och hämtning av entrématta


Vanliga Frågor & Svar

Hur ofta är det bäst att byta entrématta?
 

Bytesfrekvens beräknas enklast genom att fundera på hur hög trafik av människor som passerar entrén ni har i era lokaler. Ju högre trafik desto oftare bör en entrématta bytas. Tänk på att under vintern är det extra viktigt att man byter sin entrématta oftare än vad man gör under sommarhalvåret.

Vi rekommenderar att ha mattor vid varje entré och utgång där det förekommer mycket trafik. En längre matta gör att du hinner ta fler steg på den och skon är då torr när du kliver ut på golvet. En mindre matta är en bra valmöjlighet vid mindre ytor som vid hiss eller inuti hiss. Klara färger behöver bytas oftare medan melerade färger byts färre gånger.

Kollektiva transportmedel

Vi åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder, väljer rengöringsmedel som är skonsamma för miljön, doserar rätt, återanvänder material och källsorterar.
  Mer om oss
                    

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!