Fönsterputsning fastighet Stockholm

Fönsterputs för
fastighet & BRF

En ljusare och fräschare fastighet!

Stora skinande rena fönster i fastighet

Fönsterputs fastighet!

Rena fönster släpper in mer ljus och ger hela lokalen en fräschare känsla. Med nyputsade fönster blir din fastighet mer attraktiv och inbjudande för alla som vistas där. Vi på maries.se har 25 års erfarenhet i branschen och våra professionella medarbetare gillar verkligen att putsa fönster. 

Läs mer + Frågor & Svar +


Fönsterputs för fastigheter i Stockholm

Mer välkomnande miljö 

Skinande rena fönster ger en ljusare, trevligare och mer välkomnande inomhusmiljö. Hur ofta fönstren behöver putsas beror på exponeringen för t ex trafik eller väder. maries.se har putsat fönster av alla typer i 25 år. Vi kan putsa dina fönster med perfekt resultat ända ner till -16°C.

Priser och punktlighet 

Vi erbjuder fasta priser på fönsterputsning där tvätt av karmar och fönsterbleck samt allt material ingår. Vi har stor respekt för att din tid är viktig och dyrbar och är därför måna om att alltid vara punktliga. 

Så beställer du fönsterputs 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om fönstertyp samt antal fönster och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Hur går fönsterputsningen till? 

Vi tar med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster.  Vi behöver dock tillgång till stege. Vi putsar fönster vid alla utetemperaturer ned till -16 grader. Om det regnar och dina fönster öppnas utåt bokar vi om tiden.


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att putsa fönster och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Hur lång tid tar det att putsa mina fönster?

Det finns många aspekter att ta hänsyn till för att ge en korrekt tidsuppskattning. När vi har sett er lokal, bostad eller fastighet alternativt att ni fyllt i vårt formulär för fönsterputsning, kan vi ge en uppskattad tidsåtgång.

Vad ska jag tänka på innan fönsterputsningen?

Det du som kund behöver tänka på är att se till att fönstren är tillgängliga för fönsterputsaren. Plocka undan lösa föremål som kan vara i vägen t.ex. gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Det kan också innebära att större möbler t.ex. soffa, måste flyttas eller skyddas med plast eller tidningar. Eventuell stege eller pall kan också behöva finnas på plats.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vad ska jag tänka på innan fönsterputsningen?

Det du som kund behöver tänka på är att se till att fönstren är tillgängliga för fönsterputsaren. Plocka undan lösa föremål som kan vara i vägen t.ex. gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Det kan också innebära att större möbler t.ex. soffa, måste flyttas eller skyddas med plast eller tidningar. Eventuell stege eller pall kan också behöva finnas på plats.

Fönsterputs när det är kallt?

Ja det går bra att putsa fönster när det är kallt ute. Vi putsar fönster ända ner till -16°C.

Vad händer vid regn?

Om era fönster öppnas inåt så kommer vi som planerat. Men om era fönster öppnas utåt hör vår fönsterputsare av sig strax innan utsatt tid för att boka in ett nytt tillfälle.

 

Ingår städmaterialet?

Ja, dock inte stege.
Grön växt stående vid rent fönster

Miljövänlig fönsterputsning

Vi använder alltid miljövänliga medel när vi putsar fönster om det är möjligt. Vi har till exempel slutat använda ammoniak som tidigare var en riktig miljöbov i den här branschen. Enda gången vi frångår de miljövänliga medlen är när något är så hårt nedsmutsat att vi måste ta till starkare produkter, t ex vid nikotinskadade fönster. 

Mer om oss