Golvvård för fastigheter i Stockholm

Golvvård för
fastighet & BRF

Förlänger livslängden på era golv!

Golvvård för fastigheter i Stockholm

Golvvård & polering

Golvvård lägger grunden till en ren och lättskött inomhusmiljö. Vi erbjuder golvvård till alla typer av golv i trapphus, gemensamhetsutrymmen, affärslokaler, lager, skolor mm i Stockholm. En bra utförd golvvård ger dina golv en längre livslängd och finare glans samtidigt som det underlättar vardagsstädningen. 

Läs mer + Frågor & Svar +


Golvvård i Stockholm

maries.se har stor erfarenhet av golvvård och vi erbjuder professionell golvbehandling för de allra flesta govtyper av plast, linoleum, betong, natursten, marmor och trä.  

Golvvård med polish

Vid golvvård med polish rengör vi först golvet för att få bort gammalt vax och liknande. Därefter lägger vi på polish som förseglar underlagets porer och på så vis hindrar smuts från att tränga ner i golvet. Slutligen ytförseglas golvet för att få en hållbar och vacker yta. Du väljer själv hur blank finish du vill ha.

Vård av trägolv

maries.se behandlar vi trägolv med olja. Oljan framhäver de naturliga ådringarna i trägolvet och bidrar till en vacker yta med lång hållbarhet. När ett trägolv oljas blir ytan tåligare eftersom oljan tränger ner på djupet, stabiliserar och mättar golvet. På så sätt kan inga andra partiklar tränga in i träet. Resultatet blir ett tidlöst och vackert golv som känns behagligt att gå på. 

Så beställer du golvvård

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om yta och typ av golv och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Hur går golvvård till?

Vi börjar uppdraget med en golvbesiktning och behovsanalys varefter vi upprättar ett komplett golvvårdsprogram - med kontinuerligt underhåll om du så önskar. 

Vi tar med all utrustning som behövs för golvvården. Golven blir inte halare än dom var innan golvvården. Efter en behandling med polish behöver golven torka i flera timmar innan man går på det.

Vi polerar följande golv:

  • Plastgolv
  • Linoleumgolv
  • Betonggolv
  • Naturstensgolv
  • Marmorgolv

 


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 3 dagar efter att städningen är utförd

Blir golven hala?

Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.

När genomförs golvvården?

För bästa resultat behöver polishen torka i flera timmar för att en hård yta ska skapas. Därför brukar det vara smidigast att genomföra golvvård under helgen då tillströmningen av folk inte är lika stor.

Hur ofta ska man behandla golven?

Det beror på typ av golv och hur pass utsatta de är för slitage. Innan vi börjar med behandling gör vi alltid en ordentlig golvbesiktning och därefter tar vi fram en behovsanalys.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Golvvård i Stockholm

Miljömärkta produkter

När vi utför golvvård hos våra kunder, så är det en självklarhet för oss att jobba med miljömärkta produkter samt att hantera restprodukterna enligt gällande miljöbestämmelser.

  Mer om oss