Golvvård för fastigheter i Stockholm

Golvvård

Förlänger livslängden på era golv!

Golvvård för fastigheter i Stockholm

Golvvård & polering

Golvvård skapar grunden till en ren inomhusmiljö. Vi erbjuder golvvård till alla typer av golv i affärslokaler, lager, skolor, vårdinrättningar och butiker i Stockholm. Med en bra utfört golvpolish får golv en längre livslängd och finare glans. Skicka en förfråga om golvvård redan idag och få prisuppgifter för just era lokaler!

Läs mer + Frågor & Svar +


Golvvård i Stockholm

Ett steg i rätt riktning

maries.se har stor erfarenhet av golvvård och vi erbjuder professionell golvbehandling i Stockholm för de allra flesta typer av golv.

Golvpolish - för rena företagslokaler i Stockholm

Polish kan användas på de flesta golv och ger ett enastående resultat. maries.se erbjuder golvpolish för alla affärslokaler, lager, skolor, vårdinrättningar och butiker i Stockholm. Vid golvvård med polish rengör vi först golvet för att få bort gammalt vax och liknande. Därefter lägger vi på polish som förseglar underlagets porer och på så vis hindrar smuts från att tränga ner i golvet. Slutligen ytförseglas golvet för att få en hållbar och vacker yta. Du som kund väljer själv hur blank finish du vill önskar ha.
 

Trägolvvård

maries.se behandlar vi trägolv med olja. Oljan framhäver de naturliga ådringarna i trägolv och bidrar till en vacker yta med lång hållbarhet. Genom att olja golvet blir ytan tåligare eftersom oljan tränger ner på djupet, stabiliserar och mättar golvet. På så sätt kan inga andra partiklar tränga in under ytan. Resultatet blir ett tidlöst och vackert golv som känns behagligt att gå på. 
 

Komplett program

Vi börjar alltid uppdraget med en golvbesiktning och behovsanalys varefter vi upprättar ett komplett golvvårdsprogram med kontinuerligt underhåll, självklart i samråd med kunden. Resultatet blir att du med vår golvbehandling får ett slitstarkt golv som besparar dig både tid och pengar.

Vi polerar följande golv:

  • Plastgolv
  • Linoleumgolv
  • Betonggolv
  • Naturstensgolv
  • Marmorgolv


Vanliga Frågor & Svar

Blir golven hala?
 

Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.

När genomförs golvvården?
 

För bästa resultat behöver polishen torka i flera timmar för att en hård yta ska skapas. Därför brukar det vara smidigast att genomföra golvvård under helgen då tillströmningen av folk inte är lika stor.

Hur ofta ska man behandla golven?
 

Det beror på typ av golv och hur pass utsatta de är för slitage. Innan vi börjar med behandling gör vi alltid en ordentlig golvbesiktning och därefter tar vi fram en behovsanalys.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Golvvård i Stockholm

Miljömärkta produkter

När vi utför golvvård så är det självklarhet för oss att jobba med miljömärkta produkter samt hantera restprodukterna enligt gällande miljöbestämmelser.
  Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!