Flyttstädning fastigheter Stockholm

Flyttstädning

En tryggare flytt!

Flyttstädning för fastigheter i Stockholm

Flyttstädning för fastigheter

Som ni redan vet är det både tids- och energikrävande med en flytt. Låt oss ta hand om flyttstädningen så slipper ni den biten! Vi ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt genomförda. Vi ser helt enkelt till att lokalerna blir skinande rena så att ni får godkänt av köparen.

Läs mer + Frågor & Svar +


Flyttstädning för fastigheter i Stockholm

Tryggare flytt

Vår flyttstädning baserar sig på ett standardavtal enligt punkterna nedan för att garantera att fastighetsägaren, besiktningsmannen eller den nya ägaren blir nöjd med resultatet i samband med att lokalerna överlåts. Vi på maries.se har över 25 års erfarenhet av flyttstädning och lämnar alltid skriftlig garanti. Flyttstädningen utförs när det passar dig och vi ser till att ha tillräckligt med personal på plats för att utföra flyttstädningen under en arbetsdag. Vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO. Givetvis är vår personal anställd på schysta villkor och vi har ansvarsförsäkring.
 

Detta ingår

Kök Avtorkning: Fast belysning, spisfläkt, ventilation utvändigt, skåp, lådor, besticklådor och luckor in- och utvändigt.
Rengöring: Ugn, värmeskåp, ugnsplåtar och galler. Spisen dras fram och det städas under och bakom (Ej gasspis pga. skaderisk). Kyl och frys rengörs utvändigt, även under och inuti om möjligt. Arbetsbänkar rengörs samt under och över inklusive eventuellt kakel ovanför arbetsbänk och vitvaror utvändigt. Badrum/toalett
Avtorkning: Fast belysning, badrumsskåp in- och utvändigt och rör.
Rengöring: Badkar, toalettstol, tvättställ, handfat, bidé, golvbrunn och ventilation utvändigt, tvättmaskin, torktumlare utvändigt, kakel, klinkers inklusive avkalkning och putsning av speglar. Fönsterputsning
Putsas: Öppningsbara fönster på alla sidor. (Endast fönsterrutor som går att öppna utan risk för skada.)
Avtorkning: Fönsterbänkar och fönsterkarmar. Alla rum
Avtorkning: Eluttag, strömbrytare, elskåp, väggar, tak samt spindelväv tas bort (om möjligt utan risk för missfärgning), dörr, dörrkarmar, garderober in- och utvändigt samt ovanpå. Golv, golvlister, trösklar och element (även bakom).


Vanliga Frågor & Svar

När börjar flyttstädningen?
 

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Lämnar ni garanti på städningen?
 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.  Vi vill påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?
 

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.
Flyttstädning i Stockholm

Miljön i fokus 

Vi på maries.se strävar efter att endast använda oss utav miljövänliga produkter och är mycket noga med att dosera rätt. Det blir även mer skonsamt för våra medarbetare på det viset. Malous medel är baserade på Aloe Vera och är skonsamma för miljön. 

Vi är lyhörda på våra kunders önskemål kring miljö och hållbarhet. Berätta hur ni tänker! 

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!