Stenpolering i Stockholm

Diamantpolering 

Nytt liv åt fastigheten!

Stenpolering Fastighet

Diamantpolering för en exklusiv känsla

Diamantpolering polerar stengolv och stenytor till ett skinande rent resultat med en exklusiv känsla. Diamantpolering är dessutom ett miljövänligt alternativ med ett effektivt resultat av glans. Skicka en förfrågan och få prisuppgifter som passar just dig och din fastighet eller bostadsrättsförening!

Läs mer + Frågor & Svar +


Diamantpolering av stengolv i Stockholm

För dina golv i entrén och trapphuset

Diamantpolering med Twister-metoden rengör och polerar nästan alla sorters golv. Diamantpolering är ett miljövänligt alternativ för golvvård som ger ett fint resultat som passar perfekt för din fastighet eller bostadsrättsförening. Golvet poleras och rengörs på ett naturligt sätt utan några som helst kemikalier. Golvet bearbetas mekaniskt med vatten som enda tillsats och ytliga repor poleras bort. Genom att använda denna metod på dina stengolv tillåter du materialet att andas. På så vis förhöjs stenens egen glans.

Rena, glänsande och lättstädade golv 

Diamantpolering som också heter Twister Diamond Cleaning system är en metod som är långsiktigt både billigare och bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel. Resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv med hög glans.

Vi månar om miljön

maries.se är vi måna om miljön, därför rekommenderar vi Twister systemet istället för traditionell polish. Twister systemet har tidigare använts främst för stora ytor men vi har sedan 2006 använt detta även för mindre ytor som tex trappuppgångar med framgång. I dag polerar vi entréer, trappsteg och våningsplan i alla typer av trappuppgångar som har natursten.
 

Den dagliga städningen blir lättare

Glansnivån beror på underlaget, tex kalksten eller marmor och i vilket skick golvet är från början. Eftersom varje golv är unikt erbjuder vi ett kostnadsfritt test för att du som kund ska kunna se hur effekten blir på just ditt golv. Vi vågar påstå att den dagliga städningen blir lättare efter att ha utfört Twister metoden. Även användningen av städkemikaliska medel minskar vilket både är mer miljövänligt och ekonomiskt.

Vilket material behandlas?

Vi behandlar och polerar all typ av natur- och tillverkad sten såsom:

  • Marmor
  • Granit
  • Kalksten
  • Terazzo 
  • Stenklinkers
  • Polerad betong 

    Välkommen med din förfrågan!


Vanliga Frågor & Svar

Kommer golvet bli halare?

 

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

 

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

 

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

 

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?                                            

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?                                                                

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?                                                                                        

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att utföra tjänsten?                                                                           

  Vår personal är hos dig den tid det tar att utföra tjänsten och max 8 timmar per dag.

Kommer ni ha allt material med er?                                                                                    

 Ja, vi tar med oss allt material som behövs för att utföra tjänsten. Lämning/hämtning av material sker vanligtvis på samma dag när uppdraget utförs. Det är krävs av dig bara elektricitet samt tillgång till vatten. 
Slipning av sten för fastigheter

Vatten och stensåpa

Våra metoder är skonsamma för miljön. I stort sett används endast vatten och stensåpa, jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!