Stenpolering i Stockholm

Stenpolering för fastigheter & BRF

Ger stenytor ett nytt, skinande liv!

Stenpolering Fastighet

Diamantpolering för en exklusiv känsla i fastigheten

Alla golv slits, även så hårda material som sten och betong. Ett slitet golv tappar sin lyster och fräschör – och blir svårare att hålla rent. Diamantpolering är den metod maries.se använder för att polera stengolv och stenytor skinande rena och ge dem en exklusiv känsla i eran trappuppgång. Diamantpolering är dessutom ett miljövänligt alternativ som resulterar i en extra fin glans. 

Denna tjänst gäller ej privatpersoner.

Läs mer + Frågor & Svar +


Diamantpolering av stengolv i Stockholm

Rena och glänsande golv i trapphuset

Diamantpolering, eller Twister Diamond Cleaning system, rengör och polerar alla typer av natur- och tillverkad sten. Vi polerar entréer, trappsteg och våningsplan. Poleringen sker helt mekaniskt utan användning av kemikalier. Genom att använda denna metod på stengolven tillåts materialet att andas och på så vis förhöjs stenens egen glans.

Bra miljöval

Diamantpolering är en metod som långsiktigt är både billigare och bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel. Resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv med hög glans.

Den dagliga städningen blir lättare

Vi vet att den dagliga städningen blir lättare efter att ha utfört Twister metoden. Även användningen av städkemikaliska medel minskar vilket är bra för både miljö och ekonomi. 

Så beställer du diamantpolering

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om den yta du vill ha polerad och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Så går diamantpolering till

Glansnivån efter poleringen beror på golvmaterialet och i vilket skick golvet är från början. Eftersom varje golv är unikt erbjuder vi ett kostnadsfritt test för att du ska kunna se hur effekten blir på just ditt golv.
Vi har med oss all utrustning som behövs för poleringen. Vi behöver bara ha tillgång till vatten och elektricitet. 
Man kan börja gå på golven direkt efter poleringen och ytan blir inte halare än den var innan.

Diamantpolering av följande stengolv

Vi behandlar och polerar all typ av natur- och tillverkad sten såsom:

  • Marmor
  • Granit
  • Kalksten
  • Terazzo 
  • Stenklinkers
  • Polerad betong 

    Välkommen med din förfrågan!

Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Kommer golvet bli halare?

 

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

 

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

 

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

 

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?                                            

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?                                                                

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?                                                                                        

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att utföra tjänsten?                                                                           

  Vår personal är hos dig den tid det tar att utföra tjänsten och max 8 timmar per dag.

Kommer ni ha allt material med er?

 Ja, vi tar med oss allt material som behövs för att utföra tjänsten. Lämning/hämtning av material sker vanligtvis på samma dag när uppdraget utförs. Det är krävs av dig bara elektricitet samt tillgång till vatten. 
Slipning av sten för fastigheter

Kemikaliefritt

Vi använder oss av en skonsam och miljövänlig metod för att polera stenytor. Äldre metoder innebar oftast starka kemikalier, men i dag använder vi vatten och stensåpa.

Mer om oss