Storstädning fastigheter Stockholm

Storstädning

Ett lyft för fastigheten!

Fastighetstädning Stockholm

Storstädning för din fastighet

Ökad trivsel för de boende. Högre värde på fastigheten. Mindre klagomål. En storstädning då och då ger många fördelar. Och när du anlitar oss på maries.se får du miljöcertifierad storstädning av hög kvalitet.

Vi anpassar städningen efter just dina behov och dessutom ingår fönsterputsning i priset! Kontakta oss idag för att få prisuppgifter för din fastighet eller bostadsrättsförening.

Läs mer + Frågor & Svar +


Storstädning för fastigheter i Stockholm

När de boende eller de som besöker din fastighet vill du såklart att det ska vara rent och snyggt i trapphuset och övriga utrymmen. Det förhöjer helhetsintrycket av din fastighet och får alla som vistas i huset att trivas. En storstädning då och då gör att den regelbundna städningen och fastighetsskötseln blir lättare. Och dessutom kan den bidra till lägre underhållskostnader. 

Lindrar slitage på din fastighet

Det är många delar av din fastighet som dagligen utsätts för hårda påfrestningar och slitage. Och även om den regelbundna städningen är till belåtenhet så finns det detaljer och utrymmen i trapphuset, tvättstugan, vinden och källaren som inte städas vid dessa tillfällen. När vi storstädar din fastighet så förbättras boendemiljön och inomhusluften eftersom smuts, damm, pollen och hundhår avlägsnas in i minsta vrå. 

Så ofta behöver din fastighet storstädas

Hur ofta du behöver storstäda beror naturligtvis på hur dina lokaler används och vilka krav och önskemål du som kund har. Vissa av våra kunder storstädar en gång i månaden och andra mer sporadiskt. Vi hjälper dig gärna oavsett hur ofta du behöver storstädning. Och hos oss kan du fri att välja om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller om du vill skaffa ett abonnemang hos oss. När du skaffar abonnemang kommer vi och städar på avtalade tider. Enkelt och bekvämt för dig som kund!

Är vi bra på storstädning? Fråga våra kunder!

Vi genomför kontinuerliga kundundersökningar för att ta reda på vad våra kunder tycker om våra tjänster. Och vi är stolta över att vi har mycket hög kundnöjdhet. Vi är idag över 250 engagerade medarbetare som erbjuder städservice med kvalitet, konkurrenskraftiga priser och trygghet. Våra medarbetare är välutbildade, försäkrade, har avtalsmässiga löner och kollektivavtal. Vi arbetar under parollen styrka, glädje och kompetens med omtanke om våra kunder, vår personal och miljön.

Välkommen med din förfrågan!

Allt detta ingår

Storstädning är en mycket grundligt utförd städning som vi rekommenderar att göra regelbundet för att underlätta den ordinarie städningen.

Här kan du se all moment som ingår i tjänsten:

 TjänstebeskrivningNär börjar städningen?
 

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?
 

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Hur ofta behöver man storstäda ett trapphus?
 

Vi brukar rekommendera två gånger per år, vår och höst. Men självklart beror detta på hur fastigheten nyttjas.

Hur lång tid tar en storstädning att utföra?
 

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Storstädning i Stockholm

Utbildar i dosering 

Vi arbetsledare på maries.se utbildar våra städare att dosera medel rätt samt sortera rätt när vi slänger soppor hos kunderna. Vi som företag använder så lite som möjligt av starka kemikalier och använder endast miljömärkta medel. 

Dela gärna med er av era önskemål kring miljö och hållbarhet!

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!