Storstädning i er Tvättstuga

Storstädning i er Tvättstuga

Alla lokaler som används mycket behöver regelbunden storstädning för att man ska komma åt de svårstädade vrår som vanlig vardagsstädning inte kommer åt ordentligt. Effekten av en storstädning är märkbar: ökad trivsel för de som vistas där och ett enklare löpande underhåll.

När du anlitar oss på maries.se får du miljöcertifierad storstädning i er tvättstuga av hög kvalitet. Vi anpassar städningen efter just dina behov och dessutom ingår fönsterputsning i priset.

Kontakta oss idag för att få prisuppgifter för din fastighet eller bostadsrättsförening.

Kontakta oss


Storstädning för fastigheter i Stockholm

En professionellt genomförd storstädning bidrar till intrycket av en välskött och attraktiv fastighet och inte minst i tvättstugan. Dessutom blir den löpande fastighetsskötseln lättare att genomföra och den extra omsorgen om ytorna kan bidra till lägre underhållskostnader.

Riktigt rent - till och med i luften

Det är många delar av din fastighet som dagligen utsätts för hårda påfrestningar och slitage. Och även om den regelbundna städningen är till belåtenhet så finns det detaljer och utrymmen i trapphuset, tvättstugan, vinden och källaren som inte städas vid dessa tillfällen. När vi storstädar i er tvättstuga så tar vi hand om alla de där detaljerna som t.ex. rör, lister väggar och luddlådor. Som en extra bonus blir inomhusluften mycket bättre eftersom smuts, damm, pollen och hundhår avlägsnas.

Så ofta behöver er tvättstuga storstädas

Hur ofta du behöver storstäda beror naturligtvis på hur er tvättstuga används och vilka krav och önskemål du som kund har. Vissa kunder storstädar en gång i kvartalet och andra mer sporadiskt.

Vi hjälper dig gärna oavsett hur ofta du behöver storstädning. Du kan välja om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller om du vill teckna ett avtal så att vi kommer och storstädar på förbestämda tider.

Så beställer du storstädning

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om ytorna som ska storstädas och så får du direkt en prisuppgift och vill du gå vidare, är det bara att boka det datum som passar.

Hur går storstädningen till?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för storstädningen. Vi behöver bara tillgång till vatten och elektricitet.

Vi försöker alltid genomföra storstädningen under en dag. Storstädningen utförs enligt våra specifikationer.

Är vi bra på storstädning? Fråga våra kunder!

Vi genomför kontinuerliga kundundersökningar för att ta reda på vad våra kunder tycker om våra tjänster. Och vi är stolta över att vi har mycket hög kundnöjdhet.

 

Fördelar med storstädning hos maries.se

Storstädning är en mycket grundligt utförd städning som vi rekommenderar att göra regelbundet för att underlätta den ordinarie städningen.

Detta ingår:

  • • Arbete i höjdled (maximal takhöjd 3,5 meter)
  • • Eluttag och belysningsknappar, elledningar, rör, lister, lampor, belysning, element
  • • Väggar (kakel våttorkas, målade ytor dammtorkas)
  • • Snickerier: Tvätt av dörrar utvändigt och invändigt, golvlister
  • • Fönsterputs där även karmar rengörs
  • • Maskiner rengörs utvändigt, tvättmedelsfack rengörs samt avdamning inne i torkskåp
  • • Vattentråg rensas
  • • Golv skuras.

Vanliga frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

När börjar städningen?

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. Men du kan även välja på starttid kl 07.00 eller 09.00.

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Hur ofta behöver man storstäda en tvättstuga?

Vi brukar rekommendera två gånger per år, vår och höst. Men självklart beror detta på hur tvättstugan nyttjas.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden.

Pappfigurer av familj, sol och hus i natur. Med texten 'Framtiden är vårt ansvar'.

Vi tänker på miljön

 Vi är miljöcertifierade och tar vårt miljöansvar på största allvar. Vi använder till exempel miljövänliga rengöringsmedel och åker kollektivt när det är möjligt till våra kunder. Våra material återanvänds eller källsorteras alltid.

Mer om hur vi jobbar