Byggstädning för företag i Stockholm

Byggstädning

Nytt och rent på arbetsplatsen!

Byggstädning för företag i Stockholm

Byggstädning för företag

Det är en självklarhet att det blir smutsigt på en byggarbetsplats eller vid en renovering. Hur ser det ut hos dig idag? Är det dags att städa? Hos oss kan du få hjälp med byggstädning oavsett om det handlar om kontor, butik, lager, förskolor, skolor eller vårdmottagningar i Stockholmsområdet.

Slå oss en signal idag eller skicka in din förfrågan om byggstädning så får du prisuppgifter för just ditt projekt.

Läs mer + Frågor & Svar +


Byggstädning företag i Stockholm

Rent och snyggt på din byggarbetsplats

Vi på maries.se hjälper dig med byggstädning och slutstädning på alla typer av nybyggnationer och renoveringar från 10-30 000 kvadratmeter. Naturligtvis är vi anslutna till Byggettan, vilket är en förutsättning för att få utföra professionell byggstädning. Vi utför även bodstädningar som en extra service. 
 

Välj rätt partner – vi har över 25 års erfarenhet av byggstädning

När du väljer oss på maries.se är du i goda händer. Vi är ett familjeföretag med mer än 250 anställda och över 25 års erfarenhet av byggstädning i Stockholm. Hos oss får du hjälp med städning både under arbetets gång som under slutstädning inför besiktning. 
 

Gemensam besiktingskontroll garanterar att du blir nöjd

Självklart är våra medarbetare välutbildade, försäkrade och har avtalsenliga löner. Som kund hos oss kan du alltid känna dig helt trygg eftersom vi alltid genomför en gemensam besiktningskontroll för att säkerställa att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet. 
Slå oss gärna en signal på en gång så får du prisuppgifter på just din byggstädning. 

Välkommen med din förfrågan! 


Vanliga Frågor & Svar

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?
 

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Byggstädning för företag i Stockholm

Vi tänker på miljön!

Vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan genom att ta del av nya rön och riktlinjer och vara lyhörda för våra kunders önskemål kring miljö och hållbarhet. Hur tänker ni?

Alla våra medarbetare är involverade i företagets miljöarbete och genomgår fortlöpande utbildning på området. 

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!