Byggstädning för företag i Stockholm

Byggstädning för företag

Nytt och rent på arbetsplatsen!

Byggstädning för företag i Stockholm

Byggstädning

Det blir alltid smutsigt på och omkring en byggarbetsplats eller vid en renovering. När allt arbete är klart behövs en professionell byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm. Sedan kan man njuta av den sköna känslan av ”nytt och fint”. maries.se utför byggstädning i olika typer av lokaler i Stockholmsområdet.

Läs mer + Frågor & Svar +


Byggstädning i Stockholm 

Rent och snyggt på byggarbetsplatsen 

Vi på maries.se genomför byggstädning och slutstädning på alla typer av nybyggnationer och renoveringar i storleksordningen från 10 000 till 30 000 kvadratmeter. Hos oss får du hjälp med städning både under arbetets gång och inför besiktningen. Vi utför även bodstädningar.  

Över 25 års erfarenhet av byggstädning 

När du väljer oss på maries.se, så är du i goda händer. Vi är ett familjeföretag med mer än 250 anställda och över 25 års erfarenhet av byggstädning i Stockholm, så är vi din städfirma att lita på. Vi är anslutna till Byggettan, vilket är en förutsättning för att få utföra professionell byggstädning. 

Gemensam besiktningskontroll 

Efter städningen genomför vi alltid en gemensam besiktningskontroll för att säkerställa att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet. 

Så beställer du byggstädning 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om ytorna som ska byggstädas och skickar sedan en förfrågan. Därefter återkommer vi med en offert.

Hur går byggstädningen till? 

Vi tar med oss all utrustning som behövs för byggstädningen. Vi behöver bara tillgång till vatten och elektricitet.


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 3 dagar efter att städningen är utförd

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Byggstädning för företag i Stockholm

Vi tänker på miljön!

Vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljöpåverkan genom att ta del av nya rön och riktlinjer samt att vara lyhörda för våra kunders önskemål när det gäller miljö och hållbarhet. Alla våra medarbetare är involverade i företagets miljöarbete och genomgår fortlöpande utbildning på området. 

Mer om oss