Fönsterputs företag i Stockholm

Fönsterputs för företag

Mer ljusinsläpp ger ökad trivsel!

Stora skinande rena fönster i fastighet

Fönsterputs för företag!

Vill du att dina kunder och medarbetare ska trivas i dina lokaler? Se i så fall till att dina fönster är rena! Det kanske låter som en petitess men när dina fönster är rena så släpper de in mer ljus vilket gör att du skapar en skön känsla i dina lokaler så att både kunder och medarbetare trivs hos dig. Låt oss ta hand om fönsterputsningen så ser vi till att dina lokaler blir ljusa, fräscha och trivsamma. 
 
Slå oss en signal eller skicka in din förfrågan via formulären så får du prisuppgifter specifikt för just dina lokaler!

Läs mer + Frågor & Svar +


Fönsterputs för företag i Stockholm

Rena fönster får alla att må bra

Dina kunder och dina besökare får en bättre upplevelse av ditt företag när dina fönster är skinande rena. Lokalerna blir ljusare och trevligare, vilket innebär att både dina kunder och dina anställda trivs när de vistas i dina lokaler. Så låt oss ta hand om dina fönster. Med över 25 års erfarenhet av fönsterputsning kan vi utan att skryta kalla oss för experter. Vi kan till och med putsa dina fönster med perfekt resultat ända ner till -16°C. Och givetvis är våra medarbetare anställda på schysta villkor och vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar.
 

Prisuppgifter

När du anlitar oss får du alltid fasta priser för fönsterputsning. Vi tvättar hela dina fönster, även karmar och fönsterbleck. Och självklart ingår allt material i priset. En sak till. Vi vet att din tid är viktig och dyrbar. Därför ser vi till att vi alltid kommer i tid och att dina fönster är skinande rena precis vid den tid som vi har avtalat. 

Välkommen med din förfrågan! 

Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att putsa fönster och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 3 dagar efter att städningen är utförd

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vad ska jag tänka på innan fönsterputsningen?

Det du som kund behöver tänka på är att se till att fönstren är tillgängliga för fönsterputsaren. Plocka undan lösa föremål som kan vara i vägen t.ex. gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Det kan också innebära att större möbler t.ex. soffa, måste flyttas eller skyddas med plast eller tidningar. Eventuell stege eller pall kan också behöva finnas på plats.

Fönsterputs när det är kallt?

Ja det går bra att putsa fönster när det är kallt ute. Vi putsar fönster ända ner till -16°C.

Vad händer vid regn?

Om era fönster öppnas inåt så kommer vi som planerat. Men om era fönster öppnas utåt hör vår fönsterputsare av sig strax innan utsatt tid för att boka in ett nytt tillfälle.

 

Ingår städmaterialet?

Ja, dock inte stege.
Grön växt stående vid rent fönster

Miljövänlig fönsterputs

Vi inom fönsterputs strävar också alltid efter att använda miljövänliga medel i möjligaste mån. Inom fönsterputs använder vi idag bara diskmedel och har tagit bort ammoniaken som är en miljöbov. Den kan användas vid behov vid svårt nikotinskadade fönster men ytterst sällan.

Mer om oss