Kontorsstädning företag Stockholm

Lokalvård

För ökad trivsel på kontoret!

Kontorsstädning i Stockholm. Vi utför kontorsstädning i hela Stockholm.

Lokalvård ger en bättre arbetsmiljö

En ren och fräsch lokal skapar ett professionellt intryck. När det är ordning och reda, så främjar det effektiviteten, ökar motivationen och inte minst trivseln. Dessutom är det bra för hälsan.

Läs mer + Frågor & Svar +


Lokalvård i Stockholm

Städning av lokaler och kontor

maries.se erbjuder fullständiga städtjänster för alla sorters lokaler, såsom skolor, lager, butiker, kontor, vårdinrättningar och affärer mm. Vi utför professionell städning för samtliga lokaler på ditt företag – allt för att skapa en sådan fräsch och gynnsam arbetsmiljö som möjligt för dig och dina anställda. 

Vi skapar en bättre arbetsmiljö  

Med 25 års erfarenhet av lokalvård, där vi tagit oss an alla typer av företagslokaler i hela Stockholmsområdet, så vet vi hur hög standard som krävs för att garantera en hög kundnöjdhet. Vi utgår alltid från kundens behov och önskemål och arbetar aktivt för att våra tjänster ska vara så effektiva och miljövänliga som möjligt, där vi självklart är miljöcertifierade. Vi får ofta höra av våra kunder att våra städtjänster är i toppklass och vi kan med stolthet säga att vi nästan alltid får höga betyg på våra städtjänster.

Nöjda kunder

Alla våra medarbetare är ordentligt utbildade inom samtliga städområden, där de går praktik innan de tar sig an städuppdrag hos våra kunder – allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med våra tjänster. Självklart har vi tystnadsplikt. Om något skulle inträffa, så har maries.se en ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar. 

Enklare vardag och bättre arbetsmiljö

Vi ser till så att du får en ren och trivsam arbetsmiljö och strävar efter att förenkla din vardag. Utöver lokalvård på t.ex ditt kontor, så utför vi också enklare fastighetsskötsel, handdukstvätt samt blomsterskötsel mm. Tveka inte att fråga oss vad du vill ha hjälp med, så ska vi försöka bistå dig på bästa sätt. 

Så beställer du lokalvård 

Högst upp på sidan finns ett formulär, där du skriver i uppgifter om ytor och anger när du vill ha lokalvård och skickar oss en förfrågan. Vi kommer så snart som möjligt återkomma med en offert.

Så här går en lokalstädning till  

Det enda vi behöver tillgång till är vatten och elektricitet. All utrustning som behövs för lokalstädningen har vi med oss. Du bestämmer vad som ska ingå i uppdraget samt hur ofta lokalerna ska städas.

Låt oss ta hand om ditt kontor:

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift! Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på Maries Puts & Städ FÖRETAG dig.


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Hur ofta behöver en lokal storstädas?

För en bra arbetsmiljö, så rekommenderar vi att lokalen storstädas ett par gånger per år. På detta sätt upprätthåller man en hög nivå på alla detaljer i lokalen

Finns det en garanti på städningen?

Hos oss får du alltid 3 dagars garanti på utförd städning. Skulle det mot förmodan framkomma brister vid besiktningstillfället, så åtgärdar vi det genast. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Vi vill framhålla att det är bra om den person som äger lokalen kan närvara vid besiktningstillfället. Vi meddelar kunden tid för besiktning ca en timme innan städningen är klar.
 

Vad händer om kunden inte är nöjd?

Om du ser någon brist i städningen, så har du möjlighet att kontakta oss inom 48 timmar efter utförd städning, så åtgärdar vi detta. Skulle du åtgärda bristen innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen kompensation. 

Vad är det för avbokningsregler som gäller?

Kunden har rätt till avbokning utan kostnad senast 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle. Vid avbokning senare debiteras kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.
 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före inbokad tjänst har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning inom 72 timmar innan inbokad tjänst debiteras avbokning enligt följande:

Hemstädning, fönsterputs, kökstvätt och badrumstvätt:
- Upp till 150kvm/1-15 fönster/badrumstvätt: 300 kr
- Över 150 kvm/15 fönster eller mer/kökstvätt: 600 kr

Storstädning, flyttstädning, byggstädning:
- Upp till 150kvm: 700 kr
- Över 150kvm: 1 400 kr

Ombokning 72-48 timmar innan inbokad tjänst debiteras med 100 kr i ombokningsavgift. Vid ombokning inom 24 timmar sker debitering enligt ovan debiteringsmodell.

För att vara giltig skall avbokning eller ombokning av städning ske skriftligen per e-post eller muntligen per telefon till maries.se. Vid tvist kring avbokning skall mottagen bekräftelse från maries.se kunna visas upp av kund.

Kontorsstädning för företag i Stockholm

Vi har alltid fokus på miljön

maries.se arbetar aktivt för att använda de mest miljövänliga produkterna när det är möjligt. Vi är dessutom mycket noggranna med att ha rätt dosering vid användning av rengöringsmedel. På detta sätt kan vi erbjuda en skonsam städning för både människa och miljö.

Mer om oss