Luktsanering företag Stockholm

Luktsanering för företag

Få en hälsosam inomhuslukt!

Luktsanering Företag Stockholm
 

Luktsanering

Det finns situationer då vanlig rengöring inte är tillräcklig för att få bort obehaglig och ohälsosam lukt. Med luktsanering elimineras odörer som orsakats av brand, långvarig tobaksrökning, mögel, djur och kemikalier. På köpet blir luften fri från bakterier, virus, mikroorganismer och allergener.

Läs mer + Frågor & Svar +


Luktsanering för företag i Stockholm

Vi på maries.se genomför miljövänlig luktsanering med hjälp av ozonering. Metoden är mycket effektiv och helt fri från kemikalier. Ett aggregat installeras som omvandlar syret i luften till ozongas (O3). Ozongasen behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Vi genomför luktsanering både separat och som ett komplement till våra övriga tjänster.

 Behöver man ändå måla om trots luktsanering?

I en del fall där lukten sitter i väggarna behöver man måla om. Vi rekommenderar dock luktsanering innan ommålning för ta bort källan till lukt istället för att ”låsa in den”.

Vad kostar det?
 

Vi tar 500kr för installation och avhämtning samt 300kr per påbörjat dygn.

Är det miljövänligt?
 

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Hur går det till?
 

Våra luktsaneringsaggregat tillverkar aktivt syre/ozon. Genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Ozongasen skadar inte några material om man använder maskinerna rätt

Vilka lukter kan ni ta bort?
 

Vi kan ta bort de flesta lukter som orsakas av mikroorganismer.

Kan ni komma och titta innan?
 

Ja, vi kan komma ut på plats. För inspektion tar vi 500 kr ink. moms som är avdragbart vid beställning.

Är det farligt?
 

Nej, följer man våra instruktioner är det inte skadligt. Vid felaktig användning kan för mycket ozon orsaka besvär. Det finns fastställda gränsvärden gällande Ozon som vi förhåller oss till.

Lämnar ni garanti?
 

En lukt kan uppstå på grund av många olika faktorer. Om inte orsaken är ordentligt utredd och vi gjort en inspektion på plats kan vi ej lämna garanti.

Hur lång tid tar det?
 

Aggregatet ställs in på timer och går i intervall. I de flesta fall tar ett rum ca. 2-3 dagar. Nikotin eller rökskador tar dock längre tid 3-5 dagar och uppåt beroende på omfattning.

Kan man vara i lägenheten/villan under sanering?
 

Vi kan ställa in Ozonaggregat både gällande effekt och tidsstyrning, vilket gör att du fortfarande kan bo kvar under tiden för luktsanering. Dock är det viktigt att följa de instruktioner du fått av vår installatör.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.
Luktsanering i Stockholm

Miljön i fokus

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!