Luktsanering företag Stockholm

Luktsanering för företag

Få en hälsosam inomhusluft!

Luktsanering Företag Stockholm
 

Luktsanering

Det finns situationer då det inte går att vädra eller städa bort obehaglig och ohälsosam lukt. Med vår luktsanering eliminerar vi odörer som orsakats av t ex brand, långvarig tobaksrökning, mögel, djur och kemikalier. Som en extra bonus blir luften fri från bakterier, virus, mikroorganismer och allergener.

Läs mer + Frågor & Svar +


Luktsanering för företag i Stockholm

Vi på maries.se erbjuder miljövänlig luktsanering med hjälp av en metod som heter ozonering. Metoden är mycket effektiv, helt fri från kemikalier och skapar inte några farliga biprodukter. 

Vi genomför luktsanering både separat och som ett komplement till våra övriga tjänster.

Så beställer du luktsanering 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om hur många dagars luktsanering du är intresserad av och sedan kan du direkt se kostnaden. 

Hur går luktsanering till? 

Vi tar med oss all utrustning som behövs för en luktsanering. Vi installerar ett aggregat i lokalen som omvandlar syret i luften till ozongas (O3). Ozongasen behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Metoden efterlämnar inga farliga biprodukter och gör inga skador på material i lokalen. Man kan vistas i lokalen under saneringen om man följer våra instruktioner.


Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Behöver man ändå måla om trots luktsanering?

I en del fall där lukten sitter i väggarna behöver man måla om. Vi rekommenderar dock luktsanering innan ommålning för ta bort källan till lukt istället för att ”låsa in den”.

Vad kostar det?

Vi tar 500kr för installation och avhämtning samt 300kr per påbörjat dygn.

Är det miljövänligt?

Ozonaggregatet skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är i småmängder helt ofarligt.

Hur går det till?

Våra luktsaneringsaggregat tillverkar aktivt syre/ozon. Genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt. Ozongasen skadar inte några material om man använder maskinerna rätt

Vilka lukter kan ni ta bort?

Vi kan ta bort de flesta lukter som orsakas av mikroorganismer.

Kan ni komma och titta innan?

Ja, vi kan komma ut på plats. För inspektion tar vi 500 kr ink. moms som är avdragbart vid beställning.

Är det farligt?

Nej, följer man våra instruktioner är det inte skadligt. Vid felaktig användning kan för mycket ozon orsaka besvär. Det finns fastställda gränsvärden gällande Ozon som vi förhåller oss till.

Lämnar ni garanti?

En lukt kan uppstå på grund av många olika faktorer. Om inte orsaken är ordentligt utredd och vi gjort en inspektion på plats kan vi ej lämna garanti.

Hur lång tid tar det?

Aggregatet ställs in på timer och går i intervall. I de flesta fall tar ett rum ca. 2-3 dagar. Nikotin eller rökskador tar dock längre tid 3-5 dagar och uppåt beroende på omfattning.

Kan man vara i lägenheten/villan under sanering?

Vi kan ställa in Ozonaggregat både gällande effekt och tidsstyrning, vilket gör att du fortfarande kan bo kvar under tiden för luktsanering. Dock är det viktigt att följa de instruktioner du fått av vår installatör.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 
Luktsanering i Stockholm

Miljövänlig sanering 

När vi genomför luktsanering använder vi en miljövänlig och mycket effektiv metod med Ozon. Aggregaten vi använder skapar inte några farliga biprodukter. Ozon skapas även naturligt i naturen och är, i så här små mängder, helt ofarligt.

Mer om oss