Stenpolering i Stockholm

Stenpolering

Polerar stenytor till ett skinande resultat!

Stenpolering Företag

Polering av sten

Vill du få dina stengolv skinande rena och polerade så att de blir som nya? I så fall rekommenderar vi diamantpolering. När du väljer denna typ av rengöring och polering så får dina golv extra glans och en exklusiv känsla.

Dessutom är den här metoden miljövänlig!

Läs mer + Frågor & Svar +


Diamantpolering för dina stengolv i Stockholm

Miljövänlig metod för dina golv i entrén och trapphuset

När vi rengör och putsar dina golv så använder vi diamantpolering med Twister-metoden eftersom den fungerar på nästan alla sorters golv och ger ett bra resultat. Dina golv rengörs och poleras på ett naturligt sätt utan några som helst kemikalier. Vi använder en poleringsmaskin i kombination med Twister rondeller med miljarder mikroskopiska diamanter och ett miljövänligt rengöringsmedel som bearbetar golvet med vatten som enda tillsats. 
 

Säg hej då till tråkigt golv

Denna metod gör att ytliga repor enkelt poleras bort. Och resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv. Den här metoden är långsiktigt både billigare och bättre än miljön än traditionella metoder som de flesta använder. 
 

Vi arbetar miljövänligt

maries.se är vi noga med att arbeta miljövänligt. Därför rekommenderar vi diamantpolering med Twister-metoden istället för traditionell polish. Tidigare använde man främst Twister-metoden för stora ytor, men sedan 2006 har vi framgångsrikt använt detta även för mindre ytor som entréer, trappor och våningsplan i alla typer av fastigheter som har natursten. 
 

Hur glansiga blir dina stengolv?

Hur glansiga just dina golv blir beror på vilken typ av sten samt vilket skick ditt golv är från början. Därför är det svårt att säga hur glansiga just dina golv blir. Men du får som sagt testa dina golv helt kostnadsfritt så att du ser precis hur snygga och glansiga dina golv skulle kunna bli. 
 

Den dagliga städningen blir lättare

Vi vågar påstå att den dagliga städningen blir lättare efter att vi har utfört Twister-metoden på dina golv. Detta beror på att ditt golv blir grundligt rengjort och polerat vilket har en bra effekt på golvet. När vi har genomfört diamantpoleringen behöver du inte använda kemiska städmedel lika mycket vilket är både miljövänligt och ekonomiskt. 

Twister-metoden

Notering: Begreppet polering har olika innebörd i sten- och städbranschen. En polerad yta i stenbranschen avser sten som polerats med slipklossar/filt för att få en riktig yta. Ytan blir blank och speglande helt utan kemiska tillsatser. I städbranschen skapar man polerade ytor genom att bearbeta dem med städmaskin med kemiska tillsatser.

OBS! Vi använder dock Twister-metoden helt utan kemiska tillsatser.Vanliga Frågor & Svar

Kommer golvet bli halare?

 

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

 

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

 

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

 

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?                                            

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?                                                                

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?                                                                                        

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att utföra tjänsten?                                                                           

  Vår personal är hos dig den tid det tar att utföra tjänsten och max 8 timmar per dag.

Kommer ni ha allt material med er?                                                                                    

 Ja, vi tar med oss allt material som behövs för att utföra tjänsten. Lämning/hämtning av material sker vanligtvis på samma dag när uppdraget utförs. Det är krävs av dig bara elektricitet samt tillgång till vatten. 
Stenpolering

Vatten och stensåpa

Våra metoder är skonsamma för miljön. I stort sett används endast vatten och stensåpa, jämfört med äldre metoder där det används starka kemikalier.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!