Stenpolering i Stockholm

Stenpolering för företag

Ger stenytor nytt och skinande liv! 

Stenpolering Företag

Diamantpolering för en exklusiv känsla på kontoret

Vill ni få era stengolv på kontoret eller lokalen skinande rena och polerade så att de blir som nya? Det ger ett gott intryck och en fräsch arbetsmiljö.  När ni väljer denna typ av rengöring och polering, så får dina golv extra glans och en exklusiv känsla. Dessutom är den här metoden miljövänlig!

Denna tjänst gäller ej privatpersoner.

Läs mer + Frågor & Svar +


Diamantpolering av stengolv i Stockholm 

Rena och glänsande golv 

Diamantpolering, eller Twister Diamond Cleaning system, rengör och polerar alla typer av natur- och tillverkad sten, såsom marmor, granit, kalksten, terazzo, stenklinkers och polerad betong. Vi polerar butiksgolv, entréer och trappor mm. Poleringen sker helt mekaniskt utan användning av kemikalier. Genom att använda denna metod på stengolven tillåts materialet att andas och på så vis förhöjs stenens egen glans.

Vi månar om miljön 

Diamantpolering är en metod som långsiktigt är både billigare och bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel. Resultatet blir rena och lättstädade golv med hög glans.

Den dagliga städningen blir lättare 

Vi vet att den dagliga städningen blir lättare efter att ha utfört Twister metoden. Även användningen av städkemikaliska medel minskar, vilket är bra för både miljö och ekonomi. 

Så beställer du diamantpolering 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om den yta du vill ha polerad och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Så går diamantpolering till 

Glansnivån efter poleringen beror på golvmaterialet och i vilket skick golvet är från början. Eftersom varje golv är unikt erbjuder vi ett kostnadsfritt test för att du ska kunna se hur effekten blir på just ditt golv.
Vi har med oss all utrustning som behövs för poleringen. Vi behöver bara ha tillgång till vatten och elektricitet. 
Man kan börja gå på golven direkt efter poleringen och ytan blir inte halare än den var innan.

Twister-metoden

Notering: Begreppet polering har olika innebörd i sten- och städbranschen. En polerad yta i stenbranschen avser sten som polerats med slipklossar/filt för att få en riktig yta. Ytan blir blank och speglande helt utan kemiska tillsatser. I städbranschen skapar man polerade ytor genom att bearbeta dem med städmaskin med kemiska tillsatser.

OBS! Vi använder dock Twister-metoden helt utan kemiska tillsatser.


Vanliga Frågor & Svar

Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

Kommer golvet bli halare?

 

Halkrisken kommer att vara densamma som innan vår behandling.

Behöver ni tillgång till elskåpet?

 

Det är bra om vi har tillgång till ditt elskåp om en säkring skulle gå ur under arbetet. Ring oss om du har några frågor om elskåp eller elen inför uppdraget.

Vad har jag för garantier?

 

Maries Puts & Städ lämnar alltid en garanti på utförd tjänst. Detta innebär att eventuella brister åtgärdas omgående av Maries Puts & Städ. Åtgärdas brist utan att Maries Puts & Städ kontaktats utgår ingen ersättning. Eventuella synpunkter på utförd tjänst ska lämnas skriftligen inom tre dagar. Reklamation gjord senare än tre dagar efter utförd tjänst behandlas inte. 

Vad behöver jag förbereda innan arbetet?

 

För att kunna leverera bästa möjliga resultat ber vi dig att du flyttar alla störande tunga möbler innan vi kommer. Kan du inte bära tungt själv säg till vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?                                            

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?                                                                

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?                                                                                        

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till ROT-avdrag.

Hur lång tid tar det att utföra tjänsten?                                                                           

  Vår personal är hos dig den tid det tar att utföra tjänsten och max 8 timmar per dag.

Kommer ni ha allt material med er?

 Ja, vi tar med oss allt material som behövs för att utföra tjänsten. Lämning/hämtning av material sker vanligtvis på samma dag när uppdraget utförs. Det är krävs av dig bara elektricitet samt tillgång till vatten. 
Stenpolering

Kemikaliefritt

Vår metod för att polera stenytor är skonsam för miljön. Äldre metoder innebar oftast starka kemikalier, men i dag använder vi endast vatten och stensåpa.

Mer om oss