Storstädning företag Stockholm

Storstädning för företag

Riktigt rent på djupet! 

Rent kontor efter storstädning

Storstädning för ditt företag

En riktig storstädning gör rent på djupet och i alla skrymslen och vrår. När dina lokaler storstädas regelbundet blir vardagsstädningen så mycket mer effektiv och dina lokaler håller sig riktigt rena och fräscha. När du anlitar oss på maries.se får du miljöcertifierad storstädning av högsta kvalitet!

Läs mer + Frågor & Svar +


Storstädning för företag i Stockholm 

Vi gör dina lokaler rena på djupet!

En storstädning då och då är bra för att hålla kontoret fräscht och lättstädat i vardagen – och när man vill ha det extra fint inför till exempel ett event. 
Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas vid dessa tillfällen. Med vår storstädning går vi in och gör riktigt rent – på djupet. 

Vid behov 

Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på hur lokalen nyttjas och vilka krav och önskemål du som kund har. Vi på maries.se kan genomföra storstädning i ditt företag vid enstaka tillfällen eller regelbundet enligt avtal. Vi genomför storstädningen efter ett standardavtal med ett antal punkter som du kan se nedan.

Så beställer du storstädning 

I formuläret högst upp på sidan fyller du i uppgifter om ytorna som ska storstädas och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert. 

Hur går storstädningen till? 

Vi tar med all utrustning som behövs för storstädningen. Det enda vi behöver är tillgång till vatten, elektricitet och stege. Vi försöker alltid klara av en storstädning på en arbetsdag.

Detta ingår:
Vårt standardavtal omfattar nedanstående punkter. (för maximal takhöjd 3,5 meter, vid högre takhöjd tillkommer ett pristillägg)

Kök
• Avtorkning: Fast belysning, spisfläkt, ventilation utvändigt, skåp, lådor, besticklådor och luckor in- och utvändigt.
• Rengöring: Ugn, värmeskåp, ugnsplåtar och galler. (Spisen dras fram och det städas under och bakom, ej gasspis p.g.a. skaderisk)
• Kyl och frys utvändigt, även under och inuti om möjligt.
• Arbetsbänkar: under och över inklusive eventuellt kakel ovanför arbetsbänk och vitvaror utvändigt.

Badrum/toalett
• Avtorkning: Fast belysning, badrumsskåp in- och utvändigt och rör.
• Rengöring: Badkar, toalettstol, tvättställ, handfat, bidé, golvbrunn och ventilation utvändigt, tvättmaskin, torktumlare utvändigt, kakel, klinkers inklusive avkalkning och putsning av speglar.

Alla rum
• Avtorkning: Eluttag, strömbrytare, elskåp, väggar, tak samt spindelväv tas bort (om möjligt utan risk för missfärgning), dörr, dörrkarmar, garderober in- och utvändigt samt ovanpå.
• Golv, golvlister, trösklar och element även bakom.

Övrigt
• Sophantering


Vad gör ni i samband med Covid-19?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Läs mer om våra extra åtgärder.

När börjar städningen?

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Måste jag vara på plats under hela dagen för städningen?

Nej, det bestämmer ni helt själv. Det enda vi vill är att någon är där på morgonen när vi kommer och att någon kommer innan vi går därifrån och besiktar städningen.

Hur ofta behöver man storstäda ett kontor?

En storstädning då och då är bra både för lokalen och för arbetsmiljön. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar per år för att hålla städstandarden på en hög nivå.

Hur lång tid tar en storstädning att utföra?

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Såpbubblor i naturen

Litet miljöavtryck 

maries.se vill göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi väljer miljömärkta rengöringsmedel, källsorterar och återanvänder material. Våra medarbetare åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder. 

Mer om oss