Storstädning företag Stockholm

Storstädning

Ökad trivsel på företaget!

Storstädning för företag i Stockholm

Storstädning för ditt företag

Ökad trivsel för de antällda. En storstädning då och då ger många fördelar. Och när du anlitar oss på maries.se får du miljöcertifierad storstädning av hög kvalitet. Vi anpassar städningen efter just era behov och dessutom ingår fönsterputsning i priset!

Läs mer + Frågor & Svar +


Företagsstädning i Stockholm

Vi gör dina lokaler rena på djupet!

En storstädning då och då är bra för att hålla kontoret fräscht och lättstädat i vardagen och ett självklart val inför personalfesten eller kundeventet. Dina lokaler blir trivsammare och mer välkomnande för besökare och personalens arbetsmiljö förbättras. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas vid dessa tillfällen. Med vår storstädning lägger du grunden för en enklare och effektivare vardagsstädning. I tjänsten ingår även fönsterputsning! Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på hur lokalen nyttjas och vilka krav och önskemål du som kund har.

Vi på maries.se i Stockholm hjälper dig gärna med en storstädning oavsett om du vill anlita oss vid enstaka tillfällen eller skaffa ett abonnemang hos oss. Vår målsättning är att leverera kompletta städtjänster för alla behov i toppklass och vi är stolta över att vi växer och har en mycket hög kundnöjdhet. I dagsläget är vi över 250 engagerade medarbetare som erbjuder städservice med kvalitet, konkurrenskraft och trygghet. Våra medarbetare är försäkrade, har avtalsmässiga löner och kollektivavtal. Vi arbetar under parollen styrka, glädje och kompetens med omtanke om våra kunder, vår personal och miljön. Välkommen med din förfrågan!

Detta ingår:

Vi arbetar utifrån ett standardavtal som omfattar storstädning enligt nedanstående punkter. (maximal takhöjd 3,5 meter, vid högre takhöjd tillkommer ett pristillägg)

Kök
Avtorkning: Fast belysning, spisfläkt, ventilation utvändigt, skåp, lådor, besticklådor och luckor in- och utvändigt.
Rengöring: Ugn, värmeskåp, ugnsplåtar och galler. (Spisen dras fram och det städas under och bakom, ej gasspis p.g.a. skaderisk)
Kyl och frys utvändigt, även under och inuti om möjligt.
Arbetsbänkar; under och över inklusive eventuellt kakel ovanför arbetsbänk och vitvaror utvändigt.

Badrum/toalett
Avtorkning: Fast belysning, badrumsskåp in- och utvändigt och rör.
Rengöring: Badkar, toalettstol, tvättställ, handfat, bidé, golvbrunn och ventilation utvändigt, tvättmaskin, torktumlare utvändigt, kakel, klinkers inklusive avkalkning och putsning av speglar.
Fönsterputsning
Putsas: Öppningsbara fönster på alla sidor. (endast fönsterrutor som går att öppna utan risk för skada.)
Avtorkning: Fönsterbänkar och fönsterkarmar.
Alla rum
Avtorkning: Eluttag, strömbrytare, elskåp, väggar, tak samt spindelväv tas bort (om möjligt utan risk för missfärgning), dörr, dörrkarmar, garderober in- och utvändigt samt ovanpå.
Golv, golvlister, trösklar och element även bakom.

Övrigt
SophanteringNär börjar städningen?
 

98 % av alla städningar börjar kl 08.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00.

Vad är skillnaden mellan storstädning och byggstädning?
 

I princip är det inte så stor skillnad. Det som skiljer städningarna åt är att byggdamm kräver mer arbete och vissa gånger behövs det dammsugas på alla öppna ytor innan våttorkning (t.ex. i skåp, lådor och väggar etc.). Vid nylackade/nylagda golv är ytorna lite känsliga vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt sätt att arbeta. Meddela oss innan städningen om det är något som gör att vi bör vara extra vaksamma med golven.

Hur ofta behöver man storstäda ett kontor?

En storstädning då och då är bra både för lokalen och för arbetsmiljön. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar per år för att hålla städstandarden på en hög nivå.

Måste jag vara på plats under hela dagen för städningen?
 

Nej, det bestämmer ni helt själv. Det enda vi vill är att någon är där på morgonen när vi kommer och att någon kommer innan vi går därifrån och besiktar städningen.

Hur lång tid tar en storstädning att utföra?
 

Vi ser till att vi är tillräckligt många på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag.

Vad händer om vi inte är nöjda?
 

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Maries Puts & Städ kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd. 

Vad händer om något skulle råka gå sönder?
 

Maries Puts & Städ är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Ingår städmaterialet?

Ja städmaterial ingår.
Storstädning för företag i Stockholm

Miljöpåverkan

Vi åker i möjligaste mån med kollektiva transportmedel till våra kunder, väljer rengöringsmedel som är skonsamma för miljön, doserar rätt, återanvänder material och källsorterar.

Mer om oss
ISO 9001     ISO14001     ISO18001 Årets Gasell 2008Årets Gasell 2009Årets Gasell 2011 Årets Gasell 2013     Miljövänliga städprodukter

Anmäl dig till maries.se nyhetsbrev

Ta del av våra medlemmars specialerbjudanden!